1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

satelit w2

Dieses Thema im Forum "Antene" wurde erstellt von raja, 3. Juli 2009.

  1. raja
    Offline

    raja Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    29. Mai 2009
    Beiträge:
    46
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    trebam pomoc,nadem signal ASTRA, HOTBIRD13, THOR al nema signala na eutelsat w2 sta da uradim jel zna ko
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: satelit w2

    probaj sa ovom ferkvencijom 12538 v 4340
    kad si na astri malo udesno pomijeris antenu i probaj malo dole gore
    koliki ti je tanjir
     
    #2
  4. raja
    Offline

    raja Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    29. Mai 2009
    Beiträge:
    46
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: satelit w2

    tanjir 80 cm
     
    #3
  5. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: satelit w2

    tanjir je ok
    jeli imas motor ili multifeed
     
    #4
  6. goran333
    Offline

    goran333 Hacker

    Registriert:
    23. Februar 2009
    Beiträge:
    412
    Zustimmungen:
    460
    Punkte für Erfolge:
    63
    AW: satelit w2

    Ta Frequencija sto ti dao Kolega Beastmaster je od BN !!
    BN ima na tom satelitu najaci signal.
    Pomeri antenu jedno 2-3 cantina u desno.. i morao bi da dobijes BN..


    pozdrav
     
    #5
  7. raja
    Offline

    raja Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    29. Mai 2009
    Beiträge:
    46
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: satelit w2

    imam motor ,dobro goran333 kaze ulovim ja odma BN und DM al ostali programi su problem sve mi pise schlehtes signal kada napravim dobar signal na w2 onda nemam thor,u kojem pravcu da postavim antenu kad je motor na nuli
     
    #6
  8. biha
    Offline

    biha Freak

    Registriert:
    24. April 2009
    Beiträge:
    212
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: satelit w2

    reci mi gdje ti je nulti program.nosac lnb .gdje ti je okrenut?
     
    #7
  9. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: satelit w2

    ja uzimam pocetni satelit hotbird
    zavisi gdje se nalazis ako si u jugi onda uzmi w2
     
    #8
  10. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: satelit w2

    Zdravo raja...

    Ako imas Mootor,onda bi bilo naj bolje da kao Nula Poziciju nadzes prvo Hotbird pa onda ides da trazis druge Satelite,jedan po jedan,zasto Hotbird,jer imas onda dosta mjesta za Thor ....
     
    #9
  11. raja
    Offline

    raja Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    29. Mai 2009
    Beiträge:
    46
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: satelit w2

    dobro sad cu probat sa hotbirdom
     
    #10
  12. raja
    Offline

    raja Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    29. Mai 2009
    Beiträge:
    46
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: satelit w2

    neide sa hotbirdom, ja se nalazim skroz na jugu njemacke (sonthofen) tanjir mi staji na balkonu i nula pozicija gleda na zapad
     
    #11
  13. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: satelit w2

    mozesli rucno kad okreces naci eutel
     
    #12
  14. raja
    Offline

    raja Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    29. Mai 2009
    Beiträge:
    46
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: satelit w2

    mogu,na kolko stepeni trebm stavit motor i tanjir
     
    #13
  15. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: satelit w2

    ovako to izgleda gotovo namontirano
    [​IMG]


    motor na 45° i onda dizes i spustas dok nedobijes signal
     
    #14
  16. h.masic
    Offline

    h.masic Hacker

    Registriert:
    15. April 2008
    Beiträge:
    340
    Zustimmungen:
    238
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: satelit w2

    Kolega ja sam blizu sonthofena( Memmingen) imam isto motor ,takodje imam thor1°W, astru19,2°E, eutel16E,, A.Bird1 12° W,astra3A 23,5°E,Hotbird13°E.Motor pokazuje kod mene kad prebacim na eutel16E 10°istocno ,nariktaj tako i imaces sve.
     
    #15

Diese Seite empfehlen