1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Problem z nCAM

Dieses Thema im Forum "Polsat/Cyfra PayTV" wurde erstellt von chill24, 10. Juli 2012.

  1. chill24
    Offline

    chill24 Freak

    Registriert:
    21. Juni 2008
    Beiträge:
    249
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Niedersachsen
    Hi, kupilem sobie Starter TNK HD z nCam. Teraz mam taki Problem ze jak cos nagrywam na jednym Programie, to kazdy inny z tego Pakietu jest ciemny. Oco tu hodzi?
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    AW: Problem z nCAM

    hi a jaki masz resiver,to normalne mozesz odladac tylko kanaly z tego samego transpordera,chyba ze masz Dream 8000
     
    #2
  4. chill24
    Offline

    chill24 Freak

    Registriert:
    21. Juni 2008
    Beiträge:
    249
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Niedersachsen
    AW: Problem z nCAM

    Nie, mam VU+ Duo ktora ma Twintuner.

    Wczesniej mialem zwykla TNK i wszystko dzialalo. Na innych programach dalej dziala.
     
    #3
  5. chill24
    Offline

    chill24 Freak

    Registriert:
    21. Juni 2008
    Beiträge:
    249
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Niedersachsen
    AW: Problem z nCAM

    Niema moze ktos pomyslu? U was dziala? bo kupilem nie dawno i moze modul jest zepsuty, to bym chcial wykozystac gwarancje.
    Albo moze cos w ustawieniac nie tak?
     
    #4
  6. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.329
    Zustimmungen:
    9.414
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Problem z nCAM

    powinno dzialac bez problemow ,zresetuj modul i sprawdz ustawienia w nim

    jak by byl zepsuty , to by nic nie dzialalo
     
    #5
  7. chill24
    Offline

    chill24 Freak

    Registriert:
    21. Juni 2008
    Beiträge:
    249
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Niedersachsen
    AW: Problem z nCAM

    Ustawienia sprawdzilem, ale niewiem dokladnie na co mam zwrocic uwage.

    Jednak zabserwowalem pewien dalszy problem: Jak mialem modul w suniety do gurnego miejsca CI, to mialem straszne artefakty, na SD a na HD nie dalo sie ogladac.
    Wiec przestawilem opcje: "kann hohe Datenraten entschlüsseln --> JA i obraz sie polepszyl.

    Teraz wsonolem Modul do dolnego miejsca i mimo ustawienia "kann hohe.....JA" mam artefakty.
     
    #6
  8. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.329
    Zustimmungen:
    9.414
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Problem z nCAM

    ja bym smialo powiedzial ze tenmodul jest ok , tylko twoj VU+ ma problemy z tym modulem
     
    #7
  9. henio11
    Offline

    henio11 Newbie

    Registriert:
    9. April 2008
    Beiträge:
    24
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Problem z nCAM

    Ja bym smialo powiedzial ze glupszej odpowiedzi byc nie moze.
     
    #8
  10. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.329
    Zustimmungen:
    9.414
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Problem z nCAM

    o widze ze jakis madrala sie znowu znalazl co umi tylko glupie komentaze dawac , ale niestety nawet nie na temat
     
    #9
  11. henio11
    Offline

    henio11 Newbie

    Registriert:
    9. April 2008
    Beiträge:
    24
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Problem z nCAM

    Co mam ci napisac? Ze VU+ Duo z nCam emmmm chodzi super bo musi,jesli jest na liscie chodzacych camow,lub pisac jak ty smiale glupoty,nCam chodzi bezproblemowo na VU+Duo OD ZAWSZE,od zawsze do dzis
     
    #10
  12. czutok
    Offline

    czutok Best Member

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.329
    Zustimmungen:
    9.414
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Problem z nCAM

    no to napisz temu co pyta jak to zrobic , bo ja
    po pierwsze nie mam modulu N
    po drogie nie mam VU+

    jezeli tobie dzialalo i dziala to podaj twoje ustawienia , a nie odpisuj glupimi kometazami

    a odpowiedz " chodzi bo musi " to jest tak samo jak bys napisal ze trawa jest zielona bo musi taka byc
     
    #11
  13. chill24
    Offline

    chill24 Freak

    Registriert:
    21. Juni 2008
    Beiträge:
    249
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Niedersachsen
    AW: Problem z nCAM

    Mam kolejny Problem: Od dzisiaj rano wystempuje mi Komunikat "Brak dostepu (6)" i TNK jest ciemno.

    Macie moze pomysl co to moze byc?

    Dzieki
     
    Zuletzt bearbeitet: 11. September 2012
    #12

Diese Seite empfehlen