1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

opticum x 406

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von dado123, 27. Dezember 2013.

  1. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    pozrav svima imam problem probo sam ubaciti novi image za njega skinuo sam sa foruma m8 v1.09.8977 na usb ali sada nemogu ni traziti kanale na satelitu ni postavke za svicer
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: opticum x 406

    ljudi jeli imao ko ovakav resiver i sta da radim
     
    #2
  4. biha
    Offline

    biha Freak

    Registriert:
    24. April 2009
    Beiträge:
    212
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: opticum x 406

    Probaj da ga vratis na fabricke postavke!Pa onda ,,jovo na novo"!
     
    #3
  5. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: opticum x 406

    Nemogu nikako kada ga upalim reboor i odma se ugasi sam
     
    #4
  6. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: opticum x 406

    sranje od resivera nema da usteka rs 232 kabal u njega dao sam majstoru da vidi dali se sta moze napraviti
     
    #5
  7. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: opticum x 406

    jeli netko zna sta da radim
     
    #6
  8. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    #7
    sbanane gefällt das.
  9. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: opticum x 406

    kolega neide nikako pokusavao sam svakako usb promijeniti neide ni to jednostavno kada upalim resiver boot je se i na kratko vrijeme se pojavi na ekranu pise APD nicht 0952 i sam se ugasi a nema nigdje da se usteka rs 232 kabal zanimam dali ikakva mogucnost ima da ga spojim sa kablom
     
    #8
  10. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: opticum x 406

    Dado onda ti nista drugo ne preostaje nego da box saljes nazad,i nadas se da ce ti oni popraviti ili zamenuti box.
     
    #9
  11. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: opticum x 406

    sony nesto sam sada napravio skinuo sam za opticum 406 error 101 i instalira ga do 73 % ali opet nista pa odmah sam pokusao softer drugi ubaciti i nece da ga istalira
     
    #10
  12. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: opticum x 406

    jos se zezas sa tim. hehe
    sad nisam neki eksperta za opticum ali za njega mislim da ima dva razlicita software. jedan je sa pvr a drugi je non pvr. pokusaj tako mozda ga usvezis tako. inace moja preporuka -> otvori prozor i :crazy_pilot:
     
    #11
  13. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: opticum x 406

    napokon rijesio problem morao sam da otvorim resiver i na ploci je stoji steker sa 3 ulaza ,napravio sam GND,RX,TX ,onda sam spojio zice na rs232 tako sto sam2- RX ,3-TX,5-DND to je bilo u vezu pravljenja rs 232 a tools od 405 programom sam ubacio software od 405 ubacio rebootovao se resiver nakon toga sam na usb ubacio normalan software za 406p to vam je od mene ako nekom bude trebalo za opticum x 406p[​IMG][/URL] [/IMG][​IMG][/URL] [/IMG]
     
    Zuletzt bearbeitet: 11. Januar 2014
    #12
    sonyboys gefällt das.
  14. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: opticum x 406

    Super da si odradio box i naravno hvala za Info kako si to odradio....:emoticon-0150-hands:emoticon-0148-yes:
     
    #13

Diese Seite empfehlen