1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Opticum 9600 HD

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von sonyboys, 12. Dezember 2010.

  1. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    Zdravo DEB Prijatelji
    Da li neko od vas ima iskustvo sa Opticum 9600 HD???
    Box se koristi kao client i rad i bez problema u kucnom CS,ali problem je HD+ kanali nece da ih otvori.CS-server je DM800 i sve karte idu sa CCcam i cak sam probao DM5620 kao drugi client i na njemu idu HD+ samo nece nikako sa Opticum 9600 HD.....°°°
    Probao sam vec soft 3.29 i 3.30 ali nisat od tog...Na OS-cam bi mozda islo ali radi jedne karte da sve prepravljam nedolazi u obzir....
    mozda neko zna kako da mi pomogne...

    Hvala
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Opticum 9600 HD

    pozdrav

    stavi na server cccam verziju 2.0.11. tako najbolje radi navodno. koliko mi je poznato neradu svi hd kanali na njega. ali cekacemo kolegu @beastmaster. on njega isto poseduje i javi ce svoje iskustvo uvezi te kante
     
    #2
  4. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Opticum 9600 HD

    Haj Druze
    Hvala na brzom odgovoru.Naravno saceka ce mo na njega i da vidimo sta on misli

    Pozdrav
     
    #3
  5. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Opticum 9600 HD

    He he kante, za tu lovu je solidan resiver i radi dobro kao klijent
    Sa zadnjim software rade svi hd kanali na njemu
    Sa oscam radi hd+ karta sa novim cccam nisam probavao

    Ako stavi tu verziju cccam onda mu nece raditi hd+ karta,samo sa zadnje 2 versije cccam radi hd+
     
    #4
  6. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Opticum 9600 HD

    Zdravo Beastmaster
    Naravno da sam i probao 3.29 i 3.30 ali HD+ kanale ne otvara.....
    Niko i nije rekao daj tako los resiver.On radi super samo nece bas te kanale da otvori.
    Da nije mozda do konfiguracije resivera greska???ali drugi kanali idu...
    Sta bih mogao jos da probam????

    :emoticon-0106-cryin:emoticon-0106-cryin:emoticon-0106-cryin
     
    #5
  7. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Opticum 9600 HD

    jaooo. sada ste me naveli da ga bacim opet u sharing. ako opet ne proradi kako treba onda tesko vama ....:emoticon-0165-muscl
     
    #6
  8. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Opticum 9600 HD

    Nije do konfiguracije,instaliraj oscam sa n linijom salji na cccam i mora da proradi
     
    #7
  9. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Opticum 9600 HD

    Zdravo
    To sa Oscamom znam da ide ali to mi nije cilj radi jedne karte da stavljam Oscam jer momentalno sve karte idu sa cccam.
    Ali Opticum je samo client i on nemoze to da otvori HD+,a S..y hd kanali idu bez problema.
    Znaci to je samo do boxa..........
    Izgleda da cu morati cekati novi soft...
     
    #8
  10. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Opticum 9600 HD

    Ako ti je stalo do hd+ javi mi se na pn imam je ja u lokalu.
     
    #9
  11. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Opticum 9600 HD

    Zdravo Druze
    Hvala za ponudu.Ma nije to problem imam je i ja nego me ovaj Opticum muci jer mnogi su pisali po Internetu da ide bez problema ali koliko sam ja sad vidio to su samo prazne price....
    Sve u svemu resiver nije los fino radi samo jedini problem je da ne otvara HD+
    Ali sredi ce se i to....
    Jos jednom Hvala za ponudu......
    Pozdrav
    sonyboys
     
    #10
  12. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Opticum 9600 HD

    U internom slotu je otvara.
    Opticum hoce da brka sidove pogledaj u cccam logu kad se sa njim konektujes koje on sidove uopste trazi ako trazi pogresne blokiraj ih u f liniji i prati sta se dogada.
     
    #11
  13. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Opticum 9600 HD

    Zdravo Druze
    Ei to cu jos da probam pa kud puklo da apuklo!!!)........
    Salim se probacu pa cu da javim sta je bilo....
     
    #12
  14. Jure
    Offline

    Jure Newbie

    Registriert:
    29. März 2010
    Beiträge:
    15
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Opticum 9600 HD

    Halo prijatelji, imam Opticum 9600HD i imam problem s PORT-om?, ne podrzava PORT MULTIPLE?? Dali postoji nacin da se ubaci preko daljinskog i na koji nacin?
    Hvala svima na pomoci :)
     
    #13
  15. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Opticum 9600 HD

    pozz..

    kako mislis nece da otvara Port..objasni malo...
     
    #14
  16. Jure
    Offline

    Jure Newbie

    Registriert:
    29. März 2010
    Beiträge:
    15
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Opticum 9600 HD

    Hvala ti na javljanju prijatelju, pa evo ovako, radi se o tome da mi otvara samo po jedan port npr. 21101 O*F a na universal port-u 21050 nemoze da se ulogira. Imam jos jedan SAB HD Ultimate i kod njega postoji opcija Port From: ...... pa Port To:...... i kod njega nema problema. Jel znas mozda kako da na Opticum-u 9600 postavim tu opciju Port Range tj Port Multiple? Hvala ti unaprijed
     
    #15

Diese Seite empfehlen