1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Na Amosu krenuli Cinemax 2 Croatia, Slovenia i Serbia

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von goran333, 6. Mai 2009.

 1. goran333
  Offline

  goran333 Hacker

  Registriert:
  23. Februar 2009
  Beiträge:
  412
  Zustimmungen:
  460
  Punkte für Erfolge:
  63
  Cinemax 2 sve bliže?
  Na Amosu krenuli Cinemax 2 Croatia, Slovenia i Serbia

  Na satelitu Amos 2 na 4° zapadno u okviru distribucijske platforme HBO Central Europe danas su se pojavile identifikacije filmskih kanala Cinemax 2 Croatia, Cinemax 2 Slovenia i Cinemax 2 Serbia. Riječ je dakako o testiranjima novog filmskog kanala iz produkcije HBO-a središnje Europe, Cinemax 2, a kojeg ćemo nadamo se, uskoro vidjeti i kod nas.
  [​IMG]
  Novi Cinemax 2 kanali su temeljeni na istom principu kao i Cinemax 1 - koristi se isti video feed za sve zemlje (gledatelji u svim zemljama u Europi gdje postoji Cinemax gledaju identičan program), a lokalizacija se vrši preko forme DVB titlova i preko zasebnih audio kanala.

  Cinemax 2 Croatia, Slovenia i Serbia već imaju zasebne audio kanale (na hrvatskom, slovenskom i srpskom jeziku) te identifikaciju srpskih, hrvatskih i slovenskih DVB titlova što znači da bi oni vrlo brzo mogli krenuti sa emitiranjem i kod nas. Službenih informacija zasad ipak još uvijek nema. Cinemax 2 vjerovatno će se pridružiti postojećim HBO i Cinemax premium programskim paketima i to bez povećanja mjesečne naknade, no sve do službene potvrde od strane HBO-a moramo ostaviti mogućnost da stvari mogu krenuti i u drugom smjeru.

  Prvi kanal Cinemax u Hrvatskoj je dostupan u okviru MAXtv-a, B.neta i Total TV-a.
  Cinemax 2 će biti četvrti filmski kanal iz produkcije HBO-a koji je dostupan u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, a da bi lista bila "potpuna" nedostaju još samo HBO 2 i HBO HD.

  [​IMG]

  Cinemax 2 je u biti programski identičan Cinemaxu ali sadržaje emitira s vremenskim pomakom od 24 sata. Na službenim stranicama kanala Cinemax informacija "Za sada ne planiramo pokrenuti Cinemax 2 u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, no to bi se moglo promijeniti u bliskoj budućnosti."

  Kanal Cinemax 2 na hrvatskom, srpskom i slovenskom jeziku emitira na satelitu Amos 2 na 4° zapadno, na frekvenciji 10.806 GHz H, Symbol Rate 27500, FEC 5/6 Mpeg2 kodirano u sistemu Power VU. Na istoj frekvenciji emitiraju i ostali filmski kanali iz produkcije HBO-a: Cinemax, HBO Comedy, HBO 2 i drugi.

  [​IMG]
   
  #1
  murati gefällt das.

Diese Seite empfehlen