1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Muhamed Ali u kritičnom stanju

Dieses Thema im Forum "Sport" wurde erstellt von Borko23, 4. Februar 2013.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Muhamed Ali, najveći bokser svih vremena, u kritičnom je stanju. Brat legendarnog sportiste tvrdi da su u pitanju dani i da je Muhamed Ali sada u Božijim rukama.
  [​IMG]

  Raman Ali, brat možda i najvećeg sportiste svih vremena, Muhameda Alija, otkrio je da se legendarni bokser nalazi u kritičnom stanju.

  "Moj brat ne može da govori i ne prepoznaje me. U lošem je stanju. Veoma je bolestan. Možda su mu ostali meseci, možda samo dani. Ne znam hoće li dočekati leto. U Božijim je rukama." - kaže Raman Ali.

  "Rekao mi je pre nego što mu je postalo mnogo loše da nije u bolovima. Stegao mi je ruku i prošaputao - Rah, postigao sam sve što sam ikada želeo da postignem. Ne plači zbog mene, nisam u bolovima - najbolje je da ode. Što duže bude trajalo, trajaće i njegova patnja."

  Muhamed Ali je osvojilo zlato na Olimpijadi 1960. godine u Rimu, a jedinstvene su ocene stručnjaka da je bio najbolji bokser svih vremena.

  Aliju je 1984. dijagnostifikovana Parkinsonova bolest.
   
  #1
  Onki gefällt das.

Diese Seite empfehlen