1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

ML Black Panther Pomoc !

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von buddy, 3. Januar 2011.

  1. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    Zdravo , zamolio bih ako neko ima ovaj HD resiver da mi se javi na pn....treba mi da uporedim sa njim gateway i Dns server 1 ......Hvala unaprijed.....pozzz
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    zdravo buddy

    kada si povezao receiver sa router preko lan kabel udjes u menue/systemeinstellungen/netzwerk stavis dhcp na "ein"

    napravis reboot i receiver automatski podesava sve postavke za netzwerk.
     
    #2
  4. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Hi sbanane,

    hvala sto si se javio.....nekoliko puta sam dhcp ein pa aus i svaki put je reboot ali se nista nije promjenilo.....sta vise primjetio sam u fritzbox prozoru da kad je dhcp aus onda mi pokazuje da je black panther u Internetu....isti simbol kao i kod laptop...a kad ukljucim dhcp ...onda samo pise da je spojen na netzwerk ali nije na Internet.....sta sam jos primjetio u poredjenju sa onim cardsharing anleitung sto ima u database, kod tog tipa su razlicete werte za gateway i DNS server 1 a kod mene su potpuno isti brojevi i kod njega je jos i Dns server 2 isto tako ima werte a kod mene su sve null....mislim da tu nesto ne stima.....ako ímas mogucnosti provjeri kako je kod drugih receivera.....jos jednom puno hvala i pisi ako sta saznas.

    pozzz, buddy.....
     
    #3
  5. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    pozz

    mozes uopste da udjes preko web-interface?

    mislim da je sve uredu kod tebe. te postavke su kako trebaju.

    znaci ovako testirano i radi cs:

    ip-adresse----------192.168.178.86
    subnet--------------255.255.255.0
    gateway------------192.168.178.1
    dns server1---------192.168.178.1
    dns server2---------000.000.000.000
    mac adresse---------00:xx:xx:xx:xx

    kada stisnem plavo dugme (status) pise "login ok". ili "decode ok" kada odkljuca kanal. probaj jos sw update na v.1.82.
     
    #4
  6. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Zdravo,

    kod mene je ovako :

    IP- Adresse 192.168.178.022
    Subnet 255.255.255.000
    Gateway 192.168.178.001
    DNS Server 1 192.168.178.001 imaju li veze ove null ispred 1 ...178.001
    DNS Server 2 000.000.000.000
    MAC Adresse 00:xx:xx:xx:xx:xx

    Jedina razlika je ove nulle koje vidim i sta jos moze biti neki Firewall ali update sam radio preko kabel i stavio sam verziju .1.82 to znaci radi , ulazim preko WebInterface i to je ok .....C-linije sam dobio od ljudi kazu da su sto posto tacne i preko e-mail od moderatora jedne stranice medjutim kako god da upisem i stisnem update stalno pise not connected.....mora li se na fritzbox nesto raditi, kod mene je fritzbox 7240 od 1&1......mora li se port weiterleiten....?....eto ne znam sta bih vise napisao.....Veliko hvala na javljanju.....pozzzz
     
    #5
  7. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    kao sto sam ti pisao vec..nemam taj Box...ali na gateway i na DNS mora onako da bude ako sto je sbanane pisao..bez tih Nulli...
     
    #6
    sbanane gefällt das.
  8. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Pozz


    Internet konekciju imas posto si vrsio update. Ako su cline uredu i cccam aktivan onda bi trebalo da radi. Sa One nulle je uredu. To neigra ulogu
     
    #7
  9. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Kako da znam je li cccam aktivan ?


    I kod FritzBox WebInterface stoji u heimnetz :

    kod laptopa - Mit FritzBox verbunden, im Internet

    a kod resivera - Mit FritzBox verbunden, nicht im Internet
     
    Zuletzt bearbeitet: 5. Januar 2011
    #8
  10. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Postoji opcija u Status ili u Web if da izaberes cccam ili newcamd. tako aktiviras emulatora
     
    #9
  11. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Mijenjao sam razlicite verzije cccam ali ni sa jednom ne radi 2.0.11; 2.1.4;

    i 2.2.1 ali ni jedna ne radi.......iskljucio sam i ponovo ukljucio lan kabel u

    resiver i sad mi stalno pokazuje da je i black panther u Internetu a prije je

    pokazivao samo da je spojen sa Fritz Box......moze li biti problem sa kabel

    iako je nov ?
     
    #10
  12. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    deti pogledaj u fritzebox dali prepoznaje tvoj Box..i dali je na fritze dhcp ukljucen..
     
    #11
  13. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Pa prepoznaje ga na fritz box stavio sam mu i ime i vidi ga , pokazuje njegov IP adress a za taj dhcp nisam siguran , gdje to mogu pogledati....? Na resiver je dhcp ukljucen.....
     
    #12
  14. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    I u Fritz Box je Dhcp aktiviran.....
     
    #13
  15. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    zdravo drustvo
    pa mozes bez dhcp <>ubaci u fritzbox jednu IP i tu IP ubacis u tvoj Box mora da budu jednaki! i mirna voda!!
    pozz
     
    #14
  16. buddy
    Offline

    buddy Newbie

    Registriert:
    30. Dezember 2007
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    11
    Punkte für Erfolge:
    3
    Ort:
    Hessen
    AW: ML Black Panther Pomoc !

    Jel treba onda i u resiveru i u fritzbox da je deaktiviran dhcp ?
     
    #15

Diese Seite empfehlen