1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Mirmbrema

Dieses Thema im Forum "Krejt për Reciver" wurde erstellt von sabije, 20. Dezember 2009.

  1. sabije
    Offline

    sabije Newbie

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Njiher ju pershendes. Problemi qendron ketu.E kam nji dreambox 500 s me cccam,dhe posedoj nji server per sky gjermane.Tani e bleva nji dreambox tjeter sepse desha me e lidh te njejtin server ne dreamboxin tjeter per te femijet.pasi i lidha dmth te dy dreamboxet ne te njejtin router duke i dhene njerit dreambox ip 192.168.1.100 dhe tjetrit 192.168.1.101 si dhe ne ccam editova serverin e njejte.Mirpo kur punojn te dy dreamboxet atehere serveri te njeri dreambox eshte offline,dhe e kunderta.
    Pyetja ime eshte se ku qendron problemi sepse ip externe eshte e njejta.
    Faliminderit per pergjigjet.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. sabije
    Offline

    sabije Newbie

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Mirmbrema

    jo nuk qendron problemi te Lnb sepse i kam dy lnb,por problemi qendron se pse dy dreamboxat nuk punojn me te njejtin server dmth te njejten c-line edhe pse jane te lidhura ne te njejtin router pra marrin nji ip.
     
    #2
  4. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Mirmbrema

    Besoj se problemi eshte te serveri juaj , shum servera nuk lejojn dy apo me teper resciver , ne fakt ju keni nje IP por resciver ka nje sub IP qe êshte i ndryshem nga resciveri tjeter, mendoj se ky eshte problemi , te duhet C-line tjter, qe nuk eshte e njejt me resciverin e pare, nuk mund te lidhe me CCcam linja te njejt dy resciver.
     
    #3
  5. sabije
    Offline

    sabije Newbie

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Mirmbrema

    kodiak faliminder per pergjigjen ,por a ka mundesi qe reciverit ti ndryshohet sub ip dmth te ken te dy dreamboxat nji sub ip?
     
    #4
  6. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Mirmbrema

    Nuk ka mundesi, modemi automatikisht i jep vetem nje qdo mjeti qe lidhet me te, sepse ndryshe nuk mundet te komunikoj, po te ishin te njejta nuk mund te bente dallimin cilit ti dergohen datat apo nga cili vin ato, besoj se me kuptoni..
     
    #5
  7. sabije
    Offline

    sabije Newbie

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Mirmbrema

    po komunikimi do behet nepermjet ip te dreamboxave sepse lidhen me 192.168.1.100 njeri,dhe tjetri 192.168.1.101.Pra komunkim do ket.
     
    #6
  8. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Mirmbrema

    Kjo eshte ne rregull po nuk mund ti perdorisht te njejtat c-line ne te njejten kohe nga te dyte, ndoshta gabohem por me sa di une kjo nuk eshte e mundur....
     
    #7

Diese Seite empfehlen