1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Medion GoPal E3240

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von brane74, 17. März 2010.

  1. brane74
    Offline

    brane74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. März 2010
    Beiträge:
    64
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    ja bi hteo da se otvori jedna tema o Medion GoPal E3240
    I stim molim sve koji mogu mi pomoci u vezi toga.
    Znaci svako ko zna nesto o ovom tipu neka napise ovde
    naprimer mene licno interesuje kako mogu da ubacim IGO na njega i koji jer sam ovde vide dosta slicnih
    # HVALA
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. deni323
    Offline

    deni323 Newbie

    Registriert:
    6. Februar 2010
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Medion GoPal E3240


    mozes samo da prepravis igo u gopal da izmenis
     
    #2
  4. deni323
    Offline

    deni323 Newbie

    Registriert:
    6. Februar 2010
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Medion GoPal E3240

    mogu ti pomoci nije tesko opisat cu ti kako moze a mozes i da napravis od medion mali pc ima program za to
     
    #3
  5. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Medion GoPal E3240

    Zdravo....

    onda postavi ovde kako to ide,pomoce jos nekome... :thank_you:
     
    #4
  6. brane74
    Offline

    brane74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. März 2010
    Beiträge:
    64
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Medion GoPal E3240

    Pozdrav Murati
    Mozes li mi ti pomoci oko ovog navi
    Kako mogu igo da instaliram na njega
    Hvala
     
    #5
  7. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Medion GoPal E3240

    Nemogu Jarane Nazalost... nerazumem se ja u to...:thank_you:
     
    #6
  8. brane74
    Offline

    brane74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. März 2010
    Beiträge:
    64
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Medion GoPal E3240

    pa u sta se razumes
    cime se bavis ?
     
    #7
  9. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Medion GoPal E3240

    U Boxen..CS.. i dosta toga...ali u Navi Nazalost ne...
     
    #8
  10. brane74
    Offline

    brane74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. März 2010
    Beiträge:
    64
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Medion GoPal E3240

    pa koliko kosta jedan d-box sa komplet otvorenim za jednu godinu
    i kako to vec ide druze bas me interesuje
    jedan moj prijatelj je kupio d-box 500s i non stop mu pada softver i nikako ne radi.
    Hvala
     
    #9
  11. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Medion GoPal E3240

    to se neprodaje tako..ali drzimo se ovde Teme sto si zapoceo..
    za to ima drugi Pod Forum...CS

    PS: pogledaj ovde

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    imas dosta toga za te medion..mozda bude sta i zatebe..
     
    #10
    Borko23 gefällt das.
  12. brane74
    Offline

    brane74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. März 2010
    Beiträge:
    64
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Medion GoPal E3240

    Deni ima li te
     
    #11
  13. deni323
    Offline

    deni323 Newbie

    Registriert:
    6. Februar 2010
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Medion GoPal E3240


    skini ovaj program mio pocket 3.0 ali obrisi sd karticu i ubaci ovaj program na medion to je za sve marke medion navigon


    pa mise javi za daja uputstva
     
    #12
  14. cvelfer
    Offline

    cvelfer Newbie

    Registriert:
    14. Februar 2009
    Beiträge:
    19
    Zustimmungen:
    27
    Punkte für Erfolge:
    13
    AW: Medion GoPal E3240

    koliko je meni poznato ako je na njemu win ce 5 ili 6 , treba se prvo osloboditi Desktop i to sa programom desktop free4all , onda se ubaci na sdhc kartu igo8 sa mapama i trebalo bi raditi , kolega de malo proguglaj , pa ces naci sto trazis , a imas i ovdije na portalu sve sto ti treba ,

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    >

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    Medion

    pozz
     
    Zuletzt bearbeitet: 6. April 2010
    #13
    escape007 gefällt das.
  15. deni323
    Offline

    deni323 Newbie

    Registriert:
    6. Februar 2010
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Medion GoPal E3240


    jesi li to nekada radio pa znas meni nije prvi put da pisem te programe za navigaciju mogu 10 navigacije na jedan madion ili mio da ubacim igo tomtom itd.
     
    #14

Diese Seite empfehlen