1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Ljudi pomazite DM 800 HD Kinez

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von Bulic.T, 23. April 2010.

  1. Bulic.T
    Offline

    Bulic.T Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    30. September 2009
    Beiträge:
    42
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    Pozz
    Vec sam skoro dobio slom zivaca. Uzeo sam 800 clone sa gemini 4.4 ali posto nije bilo bas onako kao sam ja mislio stavio sam mu nabilo u image ali poslije toga jedino sto vidim je na displeju dream miltimedia i to je sve. Ne mogu ni gemini ponovo da ubacim jer kad pritisnem power dugme i ukljucim ga u struju opet samo DREAM MULTIMEDIA.

    Ima li neko neku ideju.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Ljudi pomazite DM 800 HD Kinez

    izcupaj iz struje i sacekaj oko 10 minuta.
    stavi ovaj image, on je za clonovi dm800.

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?



    ako nece preko lan onda probaj sa dreamup
     
    #2
  4. Bulic.T
    Offline

    Bulic.T Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    30. September 2009
    Beiträge:
    42
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Ljudi pomazite DM 800 HD Kinez

    hvala na pomoci ali nemogu nikako da se spojim sa Boxom niti sa Dream UP ni LAN
     
    #3
  5. bihsecurity
    Offline

    bihsecurity VIP

    Registriert:
    24. Februar 2009
    Beiträge:
    264
    Zustimmungen:
    51
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Ljudi pomazite DM 800 HD Kinez

    Ehh tako je kad se negleda na sim i bootloder...

    Koji dreamup koristis v.?
     
    #4
  6. Bulic.T
    Offline

    Bulic.T Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    30. September 2009
    Beiträge:
    42
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Ljudi pomazite DM 800 HD Kinez

    znam da sam sad ispo Papak,al svaka se skola placa..
    koristim Dream-UP 1.3.2.1
     
    #5
  7. Bulic.T
    Offline

    Bulic.T Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    30. September 2009
    Beiträge:
    42
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Ljudi pomazite DM 800 HD Kinez

    Jedino sto vidim na boxsu je naprjed na display Stoji DREAM multimedia i pozada svjetle obodve lampice i zuta i zelena gdje se ustekaje netzwerkkabel.mogu ga gasiti I paliti koliko ocu uvjek istooooooooooo …
     
    #6
  8. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Ljudi pomazite DM 800 HD Kinez

    prijatelju!!!imao sam to pre jedno 2 meseca!srecom odmah sam video koliko je sati i uspeo da ga uvalim nekom za iste pare!osposobi to nekako da radi i prodaj ga nekome,inace nema ti spavanja!
     
    #7
  9. Bulic.T
    Offline

    Bulic.T Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    30. September 2009
    Beiträge:
    42
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Ljudi pomazite DM 800 HD Kinez

    sad sam stvarni izgubiju svaku nadu..al opet nevjerujem da se tu nemoze nista napravit..Paradox!! kazes da to nekako osposobim...kako da ga osposobim...Ljudi govorite ako nesta znate..
     
    #8
  10. Bulic.T
    Offline

    Bulic.T Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    30. September 2009
    Beiträge:
    42
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Ljudi pomazite DM 800 HD Kinez

    napokon nesta pozitivno!!!!
    Sbanane mi je poslo ovaj Link ------------

    i to je objasneno kako bi moglo funkcijonirat.Prva solucija neide al zato ova druga ide .sta znaci ide-uspio sam spojiti kontakt PC-Box i sad ga flashuje..cudno mi je sto ce sve ovo trajati skoro 60 min al vidicemo sta ce se desiti kasnije. javicu u svakom slucaju jesam li uspjeo Box,tako da u buducnosti svi koji bi imali ovakav problem netebaju gubiti nadu..znaci do kasnije ..
     
    Zuletzt bearbeitet: 24. April 2010
    #9
  11. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Ljudi pomazite DM 800 HD Kinez

    to ti je potpuno normalno oko 60min preko dreamup. samo onaj link bi sklonio odavde posto je zabranjeno. zato sam ti poslao preko pn. mogo bi to na ex-yu prevesti i chefovi mogli to pinovati gore.tako da i oni imaju malo posla. hehe

    @bulic
    imas jos jedan pn sa raznih image sa onaj sim sto je kolega @bihsec naveo.

    pozdrav
     
    Zuletzt bearbeitet: 24. April 2010
    #10
  12. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Ljudi pomazite DM 800 HD Kinez

    Pozz!
    Za ovako nesto kad se ti desi najbolji ljek za njega ubacit secondstage-69.preko dreamupa i posle toga fleshujes normalno preko web tvoj Image sa odgovorujuci BL i za 5min je sve gotovo!
    Pozz svima!!
     
    #11

Diese Seite empfehlen