1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Liste te programeve per DM500

Dieses Thema im Forum "Krejt për Reciver" wurde erstellt von timi1, 20. März 2011.

  1. timi1
    Offline

    timi1 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. März 2008
    Beiträge:
    50
    Zustimmungen:
    13
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    Österreich
    A ka mundesi dikush te me dergoje nje liste te programeve per dreambox 500 clone (kopernikus) per Astra 19 dhe Eutelsat 16 pa programe erotike. Ju faleminderit.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Liste te programeve per DM500

    ce shiko

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    e ke per E1
     
    #2
    timi1 gefällt das.
  4. timi1
    Offline

    timi1 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. März 2008
    Beiträge:
    50
    Zustimmungen:
    13
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    Österreich
    AW: Liste te programeve per DM500

    Te faleminderit per pergjigjje te shpejte .Tash do te perpiqem me ane te ndonje editori te beje renditjen sipas deshires time. A eshte e domosdoshme lidhja FTP apo ka mundesi edhe me me serial kabel te behet transferimi i listes se kanaleve ???!!!
     
    #3
  5. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Liste te programeve per DM500

    mundesh me Channel editor loader me e be une keshtu e bej dhe shum mire eshte mundesh te perpunojsh dhe me i dergu ne dreambox
     
    #4
  6. timi1
    Offline

    timi1 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. März 2008
    Beiträge:
    50
    Zustimmungen:
    13
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    Österreich
    AW: Liste te programeve per DM500

    Tash me ndodhi nje problem tjeter:wacko1: Meqenese shumica e kanaleve nuk hapeshin dhe resiveri bllokohej here pas here (vone e kuptova se kisha netzwerkabel te gabueshme) e bera nje kthim ne gjendjen fillestare te resiverit (werkseinstellungen) dhe tani si duket u fshi apo deaktivizue Newcamd :emoticon-0111-blush Resiveri siduket ka te instaluar Darkstar II .A egziston ndonje mundesi me aktivizue newcamd ? Kur po hy ne root nuk po mundem ta shoh askund qe egziston ndonje file me emrin newcamd....Instalimi i ri i newcamd nuk paraqet edhe ndonje problem te madh ,edhe pse pervoja ime me dreambox eshte pothuaj zero (e kam qe tri dite ) nuk besoj se resiveri i ka ruajtur konfiguracionin per CS !!!! Resiveri me ka ardhur prej Kosove ashtu i programuar.....A ka kush ndonje ide ??? Pershendetje
     
    #5
  7. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Liste te programeve per DM500

    Nuk kame ndonje pervoje me darkstar por une te kisha propozu te instaloshe newnigma,meqense e ke kthy ne jgendjen fillestare i ke humbur te gjitha konfigurimet,permes programit dcc e ban neue flaschen edhe e instalon versionin e ri te newnigma e pastaj permes newngima2 services mundesh me i ba downlod newcs, cccam ose te dyja bashke direkt nga newnigma online.
    Mos harro te marrish imigjin e duhur nevaresi te asaj se a ke resciver orgjinal apo klone.
     
    #6
    timi1 gefällt das.
  8. timi1
    Offline

    timi1 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. März 2008
    Beiträge:
    50
    Zustimmungen:
    13
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    Österreich
    AW: Liste te programeve per DM500

    Mire po supozojme se une i instaloj te gjitha keto ,qfare fajli duhet te marre nga "provajderi " ne menyre qe e gjitha te funksionoje. A paraqet kjo ndonje pengese per provajderin si psh : frika se une ja dha fajlin e njejte edhe dikujt apo diqka tjeter...........Per ate qe njihet me kete lami e kuptoje se pyetjet jane ndoshta shume qesharake mirepo per nje fillestare (per CS) si une , jo !!!
    Pershendetje
     
    #7
  9. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Liste te programeve per DM500

    Ne fakt me asnje fajll qe e merr ti nga newnigma server nuk ke te hapur asgje,edhe me imigje tjera e njejta eshte,siq ta kam cekur me larte ti duhet te kontakotshe personin qe ta ka dhene linjen nga serveri tije meqe tha qe e ke marr ne Ks,ai munde te fuse perseri linjen ne sistem.
    Me thjeshte ccam apo newcs jan shtyllat elektrike po per te pasur rrym te duhet nje gjeneratore e qe ne ket rast eshte nje server.
    Me pak fjale ti pa ndihmen e atij qe ta ka dhen ket resciver apo nje personi tjeter qe ka server nuk munde te shohesh asgje perveq kanaleve qe jane te hapura.....

    Shpresoje te kesh kuptuar se ku qendron problemi...t pershendes
     
    #8
    timi1 gefällt das.
  10. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Liste te programeve per DM500

    ai person nga kosova mundet me teamviewer mundet prej kosove ta beje installimin e reciverit tend
     
    #9
  11. timi1
    Offline

    timi1 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. März 2008
    Beiträge:
    50
    Zustimmungen:
    13
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    Österreich
    AW: Liste te programeve per DM500

    Meqenese resiverin e kam ble me nje ndermjetsues dhe shitesin nuk e njoh fare ,e gjithe kjo po zgjatet pak ma shume.Shpresoje se mbrenda disa ditesh do tja dal disi !
    Ju falenderoje per perkrahje !
     
    #10
  12. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Liste te programeve per DM500

    ty te duhet serveri pra Cline te futet ne reciverin tend nese e ke me pages aj person duhet ta vendose perseri aty se nuk e jep ai keshtu nuk besoj se e ke diku ne komputer te ruajtur se u vene password dreambox-it qe mos e shikojsh cccamin cka ka vendos ai aty...
     
    #11
    timi1 gefällt das.
  13. timi1
    Offline

    timi1 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. März 2008
    Beiträge:
    50
    Zustimmungen:
    13
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    Österreich
    AW: Liste te programeve per DM500

    Me duhet ta dergoje ne Kosove edhe njehere per "operacion" ! Meqenese ende nuk jam i sigurt pse shume pak kanale hapeshin ( vetem 7-8 kanale) do te me interesonte te dije a duhet te rregullohet IP ne resiver apo kjo behet automatikisht. Sa me kujtohet DHCP (apo diqka ngjashem ka qene i aktivizuar). Cka eshte DYNDS , po lexoje shpesh ne forume per mundsine e hapjes se nje acounti ne DYNDS mirepo nuk po kuptoje a duhet secili ta beje apo ne mvaresi prej interneti. Une kam DSL nga telekomi i Austrise , me modem te tyre Thomson,....
     
    #12
  14. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Liste te programeve per DM500

    Normal ne modem duhet ta kesh te aktiviziuar opsionin DHCP qe do te thote se Modemi e ka IP qendrore dhe qdo paisje qe lidhet me te me LAN ose WLAN ja je nje IP ose subip.

    Opsioni DHCP ne resciver munesh me dekativizu nese deshiron qe reseveri yt te ket vetem nje Ip qe ne rastin tende si klient nuk eshte e rendeshme,ky opsion perdoret me shume kur resciver perdoret si server dhe me deaktivizim te dhcp rregullon kontrollin firwall te modemit/router dhe portat/ports pasi qe i cakton nje ip te vetme resciverit.

    Dyndns rregullon lidhjet e nje server me klientet pasi qe nese nuk ke IP fixe nga ISP i joti ne ket rast Telekomi A, IP nderrohet ne rregull qdo 24 ore ose sa here qe fikim e ndezim router/modemin dhe nese nuk perdore dyndns acount do te duhej teorikisht qe sa her qe do te ndrrohej ip jote te ndryshohej edhe ajo ne linjat e klientve qe praktikisht eshte e pamundur.

    Si kliente nuk te duhet dyndns e edhe opsioni dhcp nuk eshte i rendsishem ne resciver ,me rendesi eshte qe reciver ka marr nje ip nga modemi dhe qe ne modem e ke te aktivizuar dhcp.
     
    #13
    timi1 gefällt das.

Diese Seite empfehlen