1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Linkey+CT 5000HD

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von sejo, 2. Januar 2010.

  1. sejo
    Offline

    sejo Newbie

    Registriert:
    29. November 2008
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    Pozdrav
    prije par dana sam naisao na zatvorenu temu od murati oko CS sa Linkey. Nabavio sam konverter i dobio od prijatelja C liniju za CCCam tako da teorijski ( ali na zalost samo teorijski ) trebalo bi da funkcionise CS ....
    Nakon tri -cetiri besane noci pitanje za sve :
    da li ima neko ko mi moze dati detaljnije upustva i pomoc!
    hvala velika.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Linkey+CT 5000HD

    ja sam to jednom samo radio,nadam se da sam se dobro prisetio!
    linkey i router spojis sa network kablom,sa resiverom ga spojis sa rs232 kablom,i snabdes ga sa strujom od nekuda,mozes i u resiver na usb da mu das struju!onda otvori webinterfaxe i kucaj:

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    username"admin",pass nemora nista,pa ok.kad se otvori interface sa leve strane mora da bude negde da pise cccam settings,tu ubacis c-liniju pa onda apli,potom stiskas na serial settings isto sa leve strane,posto ti je hd resiver gde stoji Delay stavi na 0ms,pa opet apli!sledece,klikni na seca i tu stavi end date 31.12.2010,aply i save settings,sada bi trebao linkey da se restartuje i mreza da funkcionise!onda ides na resiver,menu,optionen,serial mode stavis na SSSP i to bi bilo to,kod ovoga gde sam namestao to i dan danas mu radi!
     
    #2
    sejo gefällt das.
  4. sejo
    Offline

    sejo Newbie

    Registriert:
    29. November 2008
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Linkey+CT 5000HD

    Kao prvo, Hvala na brzom odgovoru.
    tako sam nesto i mislio a izgleda jednostavno. ja po svoj prilici imamo razlicite firmware, kod mene je 1.31 . To je poslednji i sa tim sam i dobio linkey. CT 5000 je namjesten na SSSP ali je ocito da ne komuniciraju . nemam ideju sta da jos pokusam .
    puno hvala!
     
    #3
  5. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Linkey+CT 5000HD

    jedino da probas sa drigim nekim firmware jos,neznam sta bih ti drugo rekao!
     
    #4
    sejo gefällt das.
  6. sejo
    Offline

    sejo Newbie

    Registriert:
    29. November 2008
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Linkey+CT 5000HD

    pozdrav,
    jos uvijek nisam rijesio moj problem sa linkey i ct 5000hd, a od veceras imam jos jedan. Neznam od kada ali veceras sam konstatovao da RS 232 ne funkcionise i da nemam kontakta ni prako CTECH Uploader - imas li ideju sta da radim ? FW 1.79p je trenutno instaliran.
    Hvala!
    ( jes me krenulo u p....)
     
    Zuletzt bearbeitet: 5. Januar 2010
    #5
  7. sarma
    Offline

    sarma Ist oft hier

    Registriert:
    4. Juli 2009
    Beiträge:
    142
    Zustimmungen:
    95
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Linkey+CT 5000HD

    ubaci ponovo firmware sa kojim je funkcioniralo prije pa vidi hoce li ici...
     
    #6
    sejo gefällt das.
  8. sejo
    Offline

    sejo Newbie

    Registriert:
    29. November 2008
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Linkey+CT 5000HD

    probat cu veceras sad moram na posao, hvala, lijep dan!
     
    #7
  9. sejo
    Offline

    sejo Newbie

    Registriert:
    29. November 2008
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Linkey+CT 5000HD

    pitanje za one koji imaju ikustva sa CT 5000HD !
    da li je neko imao sa FW 1.79 probleme sa RS232 i ako jeste kako ih je rijesio . Da li je iko testirao da li funkcionise rs232 posle update ?
    puno pitanja !
    unaprijed hvala za odgovore i pomoc!
     
    #8
  10. sarma
    Offline

    sarma Ist oft hier

    Registriert:
    4. Juli 2009
    Beiträge:
    142
    Zustimmungen:
    95
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Linkey+CT 5000HD

    vec je izasao novi FW 180 za tvoj resiver probaj sa njim...
    a zasto ne ubacis sa USB jednostavnije je...
    i da mozda nisi ubacio 179 original umjesto 179p....
     
    Zuletzt bearbeitet: 8. Januar 2010
    #9
    murati gefällt das.
  11. sejo
    Offline

    sejo Newbie

    Registriert:
    29. November 2008
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Linkey+CT 5000HD

    hvala na javljanju ,
    ja sam vec izgubio svaku nadu da cu linkey konverter podici tako da mogu da napravim Cs sa CT 5000HD.
    sa USb mogu da napravim update i to je vec davno uradjeno 1.79p ( sigurno je 1.79 p- jer gledam ORF - original FW ne cita ORF karticu ) a RS 232 mi treba za konverter RS232 na LAN !
    hvala jos jednom .
    volio bih da mi se -murati- javi, jer on izgleda ima vise info oko CT i Linkey ,ali ne mogu covjeku da smetam ima dovoljno problema sa nama,
    puno pozdrava !
     
    #10
  12. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Linkey+CT 5000HD

    Mozda ce ti ovo pomoci
     
    #11
    sejo gefällt das.
  13. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Linkey+CT 5000HD

    Zdravo druze..

    Ja sam samo postavio Resivere koji rade preko Linkey,Nazalost nisam sam Testirao.potom ti nemogu biti od Pomoci..ali mogu da vidim pokojem postupku treba da se postupi...

    PS: nasao sam nesto..;=)

    ovako,napisi ti nama koji FW imas na Linkey sad??? dali si aktivirao u Network Settings >DHCP< ako ne onda pretisini na DA i ides na Save Settings...napisi malo vise sta si sve dosad radio...
     
    Zuletzt bearbeitet: 9. Januar 2010
    #12
    sejo gefällt das.
  14. sejo
    Offline

    sejo Newbie

    Registriert:
    29. November 2008
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Linkey+CT 5000HD

    Beastmaster ,hvala velika,
    sve sam ovo vec -sto kazu prostudirao - inace na tutorial je kod linkey stari FW , ja imam jos noviji 1.31 i trebalo bi jos da bude jednostavnije. znaci ubacivanjem
    C: server1.dyndns.org 12000 user1 pass1
    trebalo bi "nesto " da se desava, na zalost - nista !
    Glavni problem je ja mislim moj RS232, koji ne reaguje ni na chanel update niti na FW update ili down....
    ma muka prava , jos malo i sve leti kroz zatvoren prozor napolje !


    Murati ,
    hvala za javljanje , sve je uradjeno kako reba , kao client ne moram ni port na ruteru otvarati -nista !
    mislim da sam uradio sve kako i treba , ne jednom !

    Linkey FW 1.31
    DHCP -aktiviran
    Server Settings - C: server1.dyndns.org 12000 user1 pass1
    pokusacu da aktiviram RS232 sa bilo koj drugi apps samo da vidim da li funkcionira pa cu se opet javiti !
    hvala velika jos jednom
    pozdrav,
    Sejo
     
    #13
  15. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Linkey+CT 5000HD

    Sa tvojim Resiverom to radi 100%...samo kako pises dati ne reaguje ni na FW Update,onda ima RS232 nesto..
     
    #14

Diese Seite empfehlen