1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Kineska piraterija: za 140 kuna besplatni internet

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Borko23, 12. Mai 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Kineska piraterija: za 140 kuna besplatni internet


  Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


  U Kini nude ugradnju u prijenosno računalo WiFi kartice koja automatski hvata najbližu bežičnu mrežu i pomoću piratskog programa razbija šifru za pristup, te možete na tuđi račun surfati do mile volje.
  Za samo 165 juana, oko 140 kuna, u pekinškim dućanima možete kupiti (ugradnja u laptop uračunata u cijenu) "karticu za grebanje o tuđe mreže".
  Zasad se još ne nudi kao USB-dodatak nego samo kao ugradnja: ta "ceng wang ka" sastoji se od adaptera s 15-centimetarskom antenom koji su uključuje u USB port i dva CD-ROMa: jednim se instalira driver za karticu, a drugi se koristi za podizanje operativnog sustava zvanog BackTrack.
  Pomoću dvije aplikacije u BackTracku, Spoonwep i Spoonwpa, mogu se "izvući ključevi" za sustave sigurnosti bežičnih mreža WEP (Wired Equivalent Privacy) i WPA (Wi-Fi Protected Access), nakon čega ste ponovo pokrenu Windowsi i dobivenom zaporkom spaja na WiFi mreže.
  Nimalo moralno, ali vrlo primamljivo; srećom je Kina dovoljno daleko da će malo tko potegnuti do tamo zbog "internet grebanja"....
   
  #1
  plavisvabo und biha gefällt das.

Diese Seite empfehlen