1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Kanal D a primit aprobarea CNA pentru a emite în HD

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 8. Februar 2011.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Televiziunea Kanal D a primit, marţi, acordul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru a începe să transmită programe în High Definition.

  Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, solicitarea Kanal D de a începe să emită experimental şi în sistem HD.

  Potrivit CNA, Kanal D va emite experimental în digital pe canalele care aparţin Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii (SNR), din Bucureşti şi de la Sibiu.

  Televiziunea Kanal D este operată de Dogan Media International, subsidiară a grupului Dogan Yayin Holding (DYH), care este lider pe piaţa de media din Turcia. Dogan a intrat pe piaţa de televiziune din România în ianuarie 2007, când televiziunea Kanal D a primit licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

  Acţiunile Kanal D în România sunt deţinute în proporţie de 25% de grupul media Ringier. Ringier AG a anunţat, în ianuarie 2007, că va prelua 25% din Dogan Media International. Ulterior, s-a semnat un acord între compania elveţiană şi Dogan Yayin Holding A.S.

  mediafax.ro
  BUCUREŞTI, (astăzi, 12:36)
   
  #1
  josef.13 gefällt das.

Diese Seite empfehlen