1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Problem [HELP]CONNECTED (0 of 1 card)

Dieses Thema im Forum "OScam Archiv" wurde erstellt von blagynchy, 11. Januar 2012.

  1. blagynchy
    Offline

    blagynchy Newbie

    Registriert:
    25. November 2011
    Beiträge:
    2
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    hello everyone, i have a problem with oscam settings
    im using cccam client (to conenct to "internet share") on the same oscam its running a cccam server (to make connect my local boxes)
    but on the box in webif shows me CONNECTED (0 of 1 card) card count =1, hop2=1, reshare0=1 > works but i want to shows me hop1=1 how make it?
    down are all settings

    Router oscam (internet share connect, and local reshare) , /the route is wrt54gl with sd card and cpu clocked at 250/
    oscam.conf - router
    oscam.server - router
    oscam.users - router
    Now it box turn
    oscam.conf - box client
    oscam.server - box client
    here si all settings about connections
    i will repeat what i want to do , to shows me on box(client) CONNECTED (1 of 1 card) and hop1=1

    i dont want ot use cccam for client /box/ , im here for help about that settings to fix that mistake

    ps:
    just wanna make fake local card.
    to show hop1=1 , i was make it but i dont how :X :D
    now shows me hop2=1 and CONNECTED (0 of 1 card)
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. T1x
    Offline

    T1x VIP

    Registriert:
    11. Juni 2010
    Beiträge:
    3.859
    Zustimmungen:
    2.720
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: [HELP]CONNECTED (0 of 1 card)

    0 of 1 Card mean that there is no local Card.
    And btw....you won´t find help for faking cards here in the Digital Eliteboard.
     
    #2

Diese Seite empfehlen