1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

giga blue 800 hd se

Dieses Thema im Forum "Gigablue" wurde erstellt von sani74, 24. November 2013.

  1. sani74
    Offline

    sani74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. August 2011
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    ako moze neko da mi pomogne ,na riceiveru stoji boot,probao sam da ubacujem preko usb ( gigablue-se-cfe-20120831)ali on ne reaguje hvala unapred
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    Probaj damu ubacis aktuelni bootloader prvo..pa onda tek soft..
    Ili si mozda ubacio pogresnu soft ??
     
    #2
  4. sani74
    Offline

    sani74 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. August 2011
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: giga blue 800 hd se

    Hvala murati,uspeo sam nekako ,proradio je pozzz
     
    #3
  5. crni320
    Offline

    crni320 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. Dezember 2013
    Beiträge:
    52
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    0
    Koji imig je dobar za ovaj resiver.
     
    #4
  6. crni320
    Offline

    crni320 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. Dezember 2013
    Beiträge:
    52
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    0
    Openpli nema za ovaj box a dali ima merlin?
     
    #5
  7. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    U ovom slucaju je openmips openli..ako hoces brz image onda uzmi openatv..
     
    #6
  8. bik80
    Offline

    bik80 Freak

    Registriert:
    5. Dezember 2011
    Beiträge:
    221
    Zustimmungen:
    118
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ort:
    Vienna
    AW: giga blue 800 hd se

    Ja cu danas bas da vidim kako radi openatv (do sad koristim openmips 1.0) i radi 100% stabilno vec godinu dana.

    Zavisi opet sta hoces da radis sa box,
     
    #7
  9. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    Bas tako..i ja koristim na dva boxa openmips..nikad nisam imao problema..
    Sa openatv imas samo ako koristis iptv brze reference na njemu..
     
    #8
  10. crni320
    Offline

    crni320 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. Dezember 2013
    Beiträge:
    52
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    0
    Openetv ne podrzava brzu referencu.
     
    #9
  11. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    Podrzava....licno probao..
     
    #10
  12. crni320
    Offline

    crni320 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. Dezember 2013
    Beiträge:
    52
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    0
    Onda je kod mene nesto nije bilo kako treba.
    Moracu ponovo da probam
     
    #11
  13. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    Ja sam probao na gigablue quad openatv..i rade brze reference..

    Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
     
    #12
  14. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: giga blue 800 hd se

    pozdrav narode

    da ne otvaram novu temu pisacu ovde. vidim da neki koristu gigablue quad. kakva je kvalitet slike na njemu i dal radu moduli uredno na njemu. pitam iz toga razloga posto razmisljavam da sebi uzmem takvi box.

    hvala unapred za svaki info
     
    #13
  15. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: giga blue 800 hd se

    Pozz drug..ja ga imam..i radi na njemu sve kako treba..isporao sam i cs i iptv i module..
    Conax..viaccess i jolycam..svi su radili uredno..
     
    #14
    narog_n und sbanane gefällt das.
  16. narog_n
    Offline

    narog_n Moderator

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: giga blue 800 hd se

    jel radi maxtv u njemu???
     
    #15

Diese Seite empfehlen