1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

Dieses Thema im Forum "Fritzbox Archiv" wurde erstellt von rcandreas, 26. Juni 2011.

  1. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    55
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.270
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    weil du den box ua nicht hast

    und mit dem richtigem box ua , geht die karte ohne problemme , hier ein beweis das es geht , karte steckt in smargo in einem server , deswegen hop1 in der dream.

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #2
  4. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    55
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    was is das box ua?
    co to jest box ua?
     
    #3
  5. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.270
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    box ua to cos takiego jak boxkey i rsakey

    jak tego nie masz to ta karta cie nigdzie nie poleci poza orginalnym recivierem
     
    #4
  6. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    55
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    umial bys mi w tym pomuc?
    gdzie mozna to zladowac? albo jak to ustawic?
    bardzo bym ci dzienkowal.
     
    #5
  7. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.270
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    ja ci niestety nie pomoge bo nie mam sprzetu do tego , a sam w necie na 1000% nic nie znajdziesz bo nic nie ma
     
    #6
  8. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    55
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    naprawde, ale dlaczego jak mam sever na dm800 to dziala?
     
    #7
  9. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.270
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    ta karte mozesz nawet czystym cccamem wyczytac , ale obrazu na 100% nie bedziesz mial

    bez box UA nie ma szans uruchomic tej karty
     
    #8
  10. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    55
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    ja pacze jako client na dm800 wtedy dziala ale przez fritzbox nie i dlazego??
     
    #9
  11. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.270
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    bo ten co ci podaje przez CS nie daje ci reschere dlatego direkt w drimie leci a przez friza nie , bo tracisz 1 hop
     
    #10
  12. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    55
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    daje mi reshare bo przez dm800 mi podaje dalej do kumpla
     
    #11
  13. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.270
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    to posprawdzaj porty w frizu , dyndns , itp.
     
    #12
  14. rcandreas
    Offline

    rcandreas Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juli 2010
    Beiträge:
    55
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    wszystko dziala, ja podaje inni odemnie pacza ale n-ka nie dziala.
     
    #13
  15. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.270
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Geht nicht mit: b01 : 0 N/Conto TV (13E)/RUV Iceland (1W)

    no bo na nke nie masz reschere , czy to tak ciezko zrozumiec ??

    skoro wszystko inne leci tylko 1 nie , to znaczy ze ten 1 nie ma reschere
     
    #14

Diese Seite empfehlen