1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Edision 1600 i Digi-TV

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von tatamata, 1. Januar 2009.

  1. tatamata
    Offline

    tatamata Newbie

    Registriert:
    24. Januar 2008
    Beiträge:
    3
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    plandovanje
    Cao svima i sretna Nova 2009-ta!

    Imam nov 1600 CI, FW Verzija: 1.05B5. Kljucevi su provereni i aktuelni ali Digi-Tv ne radi. AU sam isklucio. Unapred zahvalan svima
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Edision 1600 i Digi-TV

    Zdravo,takodze i tebi sretna Nova 2009,
    da krenemo na posao,probaj ovu Soft od 2007,12,19
     
    #2
  4. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Edision 1600 i Digi-TV

    Probaj ovu i izkluci AU i ubaci Kljuceve od jucer zadnje...
     
    #3
  5. palis
    Offline

    palis Ist oft hier

    Registriert:
    18. November 2008
    Beiträge:
    182
    Zustimmungen:
    128
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    WIEN
    AW: Edision 1600 i Digi-TV

    halo murati sta je sa digi tv na smartu mx 04 kod mene ne funkcionise nikakav softver pod dva sta mogu da bude hel sa topfieldom hsci 7700 koja karta koji ci? trebam hrvatske kanale
     
    #4
  6. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Edision 1600 i Digi-TV

    Zdravo palis,pa na Smartu trebas ubaciti nove Kljuceve za Digi TV i trebalo bi da radi,za HRT nazalost nista,nema jos Resivera koji radi sa EMU za HRT....

    pozdrav murati
     
    #5
  7. Beastmaster
    Offline

    Beastmaster Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    9. Oktober 2008
    Beiträge:
    3.617
    Zustimmungen:
    12.203
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Edision 1600 i Digi-TV

    au se nemoze momentalno iskljuciti sa novim firmware na edisionu ubaci stariji firmware i kljuceve rucno tada ce sve da ide
     
    #6

Diese Seite empfehlen