1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Echolite

Dieses Thema im Forum "TotalTV" wurde erstellt von picikator, 16. Februar 2011.

  1. picikator
    Offline

    picikator Ist oft hier

    Registriert:
    31. Dezember 2010
    Beiträge:
    115
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    16
    imam total TV karticu NDS i gore navedeno smece od resivera
    nikako da podesim disecq


    na anteni imam sledece satelite - LNBove
    disecq1 Hotbird 13
    disecq2 Astra 19
    disecq3 Eutelsat 16
    disecq4 Thot 1

    sve sam opcije pokusao u resiveru da podesim ali i dalje
    mi javlja poruku NEMA SIGNALA

    ajd neka neko malo pojasni kako ovo postaviti
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Echolite

    Pozdrav
    Nisi jedin koji ima te probleme....
    Moras da podesis tonski znaci High i Low..
    Tako sam ja namjestio.....
     
    #2
  4. Crni
    Offline

    Crni Hacker

    Registriert:
    20. August 2009
    Beiträge:
    327
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Arbeiter
    Ort:
    digital-eliteboard
    AW: Echolite

    jasam par sati trazio dok nisam slucajno podesio a tacno je da vece smece od receivera nema
    pozz
     
    Zuletzt bearbeitet: 17. Februar 2011
    #3
  5. sarma
    Offline

    sarma Ist oft hier

    Registriert:
    4. Juli 2009
    Beiträge:
    142
    Zustimmungen:
    95
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Echolite

    ima li iko uputstvo za echolite 5668....
    ovo sto dobijes od njih je nista...
     
    #4
  6. lucky0201
    Offline

    lucky0201 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    9. August 2009
    Beiträge:
    85
    Zustimmungen:
    35
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Echolite

    Ovako to ide kod echolite: idete na napredna podesavanja,onda podesavanje LNB,LNB 1 mora da bude eutelsat16 Pa onda sve ostalo,kad to poredate onda mu dodjeljujes Diseqc nebitno koji onako kako ste poredali,to bi bilo to ukratko a ako odete dalje sa podesavanjem gdje stoje tamo High i Low mora da stoji tamo ULNB na high i low ako je nesto drugo nema slike,nadam se da sam pomogao ako nesto nije jasno pitajte.
     
    #5
    sarma gefällt das.
  7. sarma
    Offline

    sarma Ist oft hier

    Registriert:
    4. Juli 2009
    Beiträge:
    142
    Zustimmungen:
    95
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Echolite

    to je jasno,al kako da slozim listu programa kako ja hocu a ne ovu njihovu s brda s dola i na preskok.....
     
    #6
  8. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Echolite

    to kad se kupi Total tv.ljepo se njihov Box odnese u Podrum i stavi negdje gdje ga niko nevidi..onda se kupi jedan od Octagona ili mozda Dreambox 800..pa se kupi jedan smargo i podesi karta..i tako mozete jedino da uzivate u total tv..drugacije nista..
     
    #7
  9. limun123
    Offline

    limun123 Ist oft hier

    Registriert:
    4. November 2009
    Beiträge:
    146
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Echolite

    taj resiver je pravo smece, imam osjecaj kada su ga pravili da su krajsebe stavili taj resiver i jednu 2 litre domace sljive... rezultat je bijo ovo sta sad dobijamo...
     
    #8
  10. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Echolite

    i sta je jos naj zalosnije...hoce jos Novac za njega...:emoticon-0174-bandi:dfingers:
     
    #9
  11. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Echolite


    pozdrav,
    zasto mora biti 16° eutelsat na lnb1? ako sam ja poredao na mom diseqC 13° lnb1, 16° lnb2, 19° lnb3, 1° lnb4, onda bi logicki takve postavke trebale biti i u receiver unesene, ili?
    Moze li netko pojasniti u detalje , od samog pocetka.kad dodjem do napredna podesavanja pa nadalje...ne sanalazim se bas najbolje...
    hvala
     
    #10
  12. maxgo
    Offline

    maxgo Ist oft hier

    Registriert:
    16. Mai 2009
    Beiträge:
    191
    Zustimmungen:
    68
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Echolite

    Neznam sta ce nekom 4 ili vise lnb kada ne mozes nista sam da skeniras,
    samo sto ti oni puste.
    Ta kanta od resivera nije za nesto jace.
     
    #11

Diese Seite empfehlen