1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Echolite Problem

Dieses Thema im Forum "TotalTV" wurde erstellt von Slavi, 14. Januar 2013.

  1. Slavi
    Offline

    Slavi Freak

    Registriert:
    4. März 2009
    Beiträge:
    208
    Zustimmungen:
    18
    Punkte für Erfolge:
    18
    Beruf:
    Anlagenbauer
    Ort:
    Wien
    Cao Drustvo

    Ja imam od Total TV Onaj SD Receiver Echolite Normalno gledam Nemacki Programi preko Ugradjenog Recivera od Samsung TV.
    sad je Problem da stalno moram da ustanem i da prebacim preko jednog saltera ( http://www.amazon.de/dp/B003F0Y8Y6) SAT Signal od Receiver na TV i naopako.

    Sad posoji jedna Varianta sto moze to Automatski (http://www.conrad.at/ce/de/product/943781/ ) da radi ali ona zavisi od toga da Reciver kad se ukljuci salje 12 Volti prema LNB
    Nazalos Echolite schalje permanentno signal i nemogu da pronadjem de to da ugasim.

    El ima neko resenje za to ?

    Nadam se da neko razume sta ja hocu ako ne mogu samo bolje na Nemacki da opisem :emoticon-0122-itwas
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. southerncomfort
    Offline

    southerncomfort Newbie

    Registriert:
    4. Juni 2010
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Ort:
    Austria
    AW: Echolite Problem

    Slucajno naleti na thread,

    ja imam tu kombinaciju i mogu ti reci da ni to ne funkcionise.
    Imam Xtrend i taj Echolite i svaki put moram ugasiti Echolite da ne dobija struju ako hocu da gledam Sky.
    Uzgred, Receiver trosi u Standby isto kao da je upaljen!

    Pozdrav
     
    #2
  4. zagor_te_nej
    Offline

    zagor_te_nej Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. März 2010
    Beiträge:
    51
    Zustimmungen:
    54
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Echolite Problem

    Kupis lnb sa dva izlaza, pa jedan u samsung a drugi u ehoelite
     
    #3
  5. southerncomfort
    Offline

    southerncomfort Newbie

    Registriert:
    4. Juni 2010
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Ort:
    Austria
    AW: Echolite Problem

    To je naravno idealna varianta ali nemoze svako uvuci jos jedan kabal.

    Pozdrav
     
    #4
  6. Slavi
    Offline

    Slavi Freak

    Registriert:
    4. März 2009
    Beiträge:
    208
    Zustimmungen:
    18
    Punkte für Erfolge:
    18
    Beruf:
    Anlagenbauer
    Ort:
    Wien
    AW: Echolite Problem

    Hvala vam na Odgovoru malo sam bio zauzet pa nisam odma procitao.
    Mogu da vam kazem da je taj Receiver cisto sr...e!
    Jedino sto jos moze to je da se izvuce 12 Volti od Scart i da se nadje "Verteiler" sto preko 12 Volti prebacuje signal

    Neznam kako je sa ovi novi Receiveri od Total tv dali kod nji ona varianta radi moram da pitam dal ce mi ga zameni Diler

    [​IMG]
     
    #5
  7. Slavi
    Offline

    Slavi Freak

    Registriert:
    4. März 2009
    Beiträge:
    208
    Zustimmungen:
    18
    Punkte für Erfolge:
    18
    Beruf:
    Anlagenbauer
    Ort:
    Wien
    AW: Echolite Problem

    Nista Nisam dalje stigo sad sam dobio ovaj Nov Reciever sa HDMI i on salje struju prema LNB i ako je ugasen nemogu da verujem da nema resenje za to
     
    #6

Diese Seite empfehlen