1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Duolabs Q-Box One

Dieses Thema im Forum "DigitAlb" wurde erstellt von Prekaz, 2. Oktober 2009.

  1. Prekaz
    Offline

    Prekaz Newbie

    Registriert:
    2. Oktober 2009
    Beiträge:
    17
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Hallo an alle hier im Forum....
    Pershendetje per te gjithë...

    Soweit ich mich im Internet in den Foren durchgelesen habe, bin ich zu dem Entschluss gekommen, dass eigentlich die billigste und einfachste Variante um DigitAlb zu empfangen eine duolabs Q-Box One ist.

    Jetzt meine Frage
    1.) Kann ich mit der Duolabs Q-Box One auch die HD-Programme empfangen?
    2.) Brauche ich noch etwas ausser der Duolabs Q-Box One?
    3.) Sind die Programme immer Hell?

    Ich danke euch im Vorrauchs
    Gruß Prekaz
    Pershendetje nga Prekazi
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. MOSCH69
    Offline

    MOSCH69 Elite Lord

    Registriert:
    6. Februar 2009
    Beiträge:
    3.401
    Zustimmungen:
    2.059
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    CNC Programmierer
    Ort:
    Niederrhein
    AW: Duolabs Q-Box One


    1. nein
    2. nein
    3. :JC_hmmm::JC_hmmm: es gibt nichts was hell wird, außer Kingston auf 4°O, MTV. Digitalb geht auch nicht mit der Qbox One. Der Status ist rot.
    Allerdings eignet sich die Qbox bestens für CS. Damit ist es widerum möglich Digitalb zu erhellen.
     
    Zuletzt bearbeitet: 2. Oktober 2009
    #2
  4. obama
    Offline

    obama Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. November 2008
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Duolabs Q-Box One

    Përshendetje gjithve, ju shkruje lidhje me q-Box, edhe pse kame shikuar ne forume të shumta se Q-Box nuk funkion me..., por pyetej ime është prap lidhje me Q-Box, kame nëgjuar nga disa njerz në Kosova se është nje mundesi që hapsh programet e Digitalbit per mes Interneti LAN cabel, dhe pyetje ime eshte: me cilte resivera ështe e munder të besh Këte dhe Si?

    Shpresoj se do ta mar një pergjigjje nga forumi shqipe, ju pershendes dhe ju deshiroj nje dite t mire.

    ObamA
     
    #3
  5. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Duolabs Q-Box One


    Spara po te kuptoj mir se cfar po flet mer lal,
    besoj se ndoshta te kam kumtuar:JC_hmmm:
    me Qox mund te besh CS,
    mecilen resiv??ka shum resiva qe mund ta besh psh ke Qbox ose me e mira eshte Dreamboxi.
     
    #4
  6. obama
    Offline

    obama Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. November 2008
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Duolabs Q-Box One

    Fushkruj pershendetje dhe flm per mesazhin, po aschtu me Qox, por per këte nuk di si perdoret dhe sa i perket Dreamboxi (cili model eshte ma i mire) dhe në qofse ke mundesi me shenon se si beht ky instalim i Qox ... etj

    Mire u ndegjovshim
     
    #5
  7. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Duolabs Q-Box One

    sa per Qboxin nuk e di se si behet se nuk e kam por te shoh se mos gjej ndonje gje,
    sa i perket Dreamboxit me i miri esht DM 8000 por esht shum i shtrejnt 1000€
    por DM 800 esht shum i mir dhe jo aq i shtrejnt,
    do dal ne treg DM 500HD.
     
    #6
  8. obama
    Offline

    obama Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. November 2008
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Duolabs Q-Box One

    Kish qen mire ne qofse mundem me kontaktur fushkruj,sepse jame i interesume te nifem per Qboxin shume dhe te di si perdoret! Po ju ne qfar menyre e i shikni Programet e Digitalbit, keni ndonji metod !?

    Pershendetje
     
    #7
  9. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Duolabs Q-Box One

    per momentin une kam vetem Astren dhe skam mundesi as Digitalbin ose Tringun:365:
     
    #8
  10. obama
    Offline

    obama Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. November 2008
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Duolabs Q-Box One

    Ahaha, por flm, po ku mundem me shikuar pe Qbox si funksionon (mendoj a keni naj web faqe se ku mundem me gjet info)?
     
    #9
  11. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Duolabs Q-Box One

    faqje ka sa te duash por keta gjera nuk ka kudo por shiko ne postfach se ke PM
     
    #10
  12. obama
    Offline

    obama Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. November 2008
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Duolabs Q-Box One

    Fushkruje flm per posten, po cfar paisje t duhen per ta ber qbox sepse une po shikoj ne linkur ku ma dergova aty nuk po gjej send, apo naj far musteri si behet instalimi dhe si funksionon t pakten!?

    Pershendetje
     
    #11
  13. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Duolabs Q-Box One

    nese e lexon mir se cfar te kam cuar ne poster ather ate e ben vet ti sic e ka ai pershkrimi
     
    #12
  14. obama
    Offline

    obama Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. November 2008
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Duolabs Q-Box One

    Po beso se jame ka e lexoj shume me vemendje por nuk jame ka e di se qfar software duhet per me ber ate?
     
    #13
  15. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Duolabs Q-Box One

    po e di per cfar e ke fjalen,kismet neser ta coj nje ok
     
    #14
  16. obama
    Offline

    obama Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    5. November 2008
    Beiträge:
    30
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Duolabs Q-Box One

    Po flm shume fushkruje nga ti...

    Mire u ndegjovshim nester
     
    #15

Diese Seite empfehlen