1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Dreambox 800 HD

Dieses Thema im Forum "Krejt për Reciver" wurde erstellt von Bessat, 3. September 2009.

  1. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    ketu mundet te shkuhet per Dreambox 800 HD
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. tonny_te
    Offline

    tonny_te Ist oft hier

    Registriert:
    12. September 2008
    Beiträge:
    118
    Zustimmungen:
    17
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    EU
    AW: Dreambox 800 HD

    Deshta te treoj se ka afer 1 muje dit programet HD te digitalbit nuk shkojne me me Dreambox 800
    dhe se do kaloje nje kohe e gjate nuk mundet te hapen kanalet e digitalbit hd me dreabox
     
    #2
  4. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Dreambox 800 HD

    tung tonny,
    falemnderit per kete info a eshte de dreamboxi problemi apo atje ku e mer ty serverin...
     
    #3
  5. tonny_te
    Offline

    tonny_te Ist oft hier

    Registriert:
    12. September 2008
    Beiträge:
    118
    Zustimmungen:
    17
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    EU
    AW: Dreambox 800 HD

    Tung Bessat
    Po problemi eshte te dreamboxi
     
    #4
  6. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Dreambox 800 HD

    Une kam qe nje vite dreambox 800 hd dhe asnjeher nuk jan hapur kanalt HD te digitalbit,kam lexuar shum se hapen po une skam mundur ti hap keto kanale,nese dikush me thot ketu se hapen ateher ju lutem tregoni si mund te hapen keto kanale,vetem mos me thuani se e ka fajin ai apo ky,shkurt pershkruani menyren e hapjes,thjesht nuk mendoj se me spekullime i ndihmohet dikujt.
     
    #5
  7. Bessat
    Offline

    Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    21. November 2008
    Beiträge:
    1.506
    Zustimmungen:
    723
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Moderator
    Ort:
    MediaWelt
    AW: Dreambox 800 HD

    tung kodiak,
    si ka then edhe tonny se tash ne momentin nuk haben por deri tash jane hapur por jo me cccam por me mbox
     
    #6
  8. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Dreambox 800 HD


    Qe hapen me Mbox kam lexuar , mirpo me dreambox dhe cccam nuk jan hapur ndonjeher, ky eshte forum dhe gjithkush shpreh mendimin e vet , ata qe mendojn ndryshe ju kisha lut qe te tregojn se si hapen keto kanale, besoj se do te ju kishim dit per faleminderit.
     
    #7
  9. tonny_te
    Offline

    tonny_te Ist oft hier

    Registriert:
    12. September 2008
    Beiträge:
    118
    Zustimmungen:
    17
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    EU
    AW: Dreambox 800 HD

    Pershendetje per momentin nuk po bane
    po kure te vije koha qe te shkojne une dot lajmeroj
    por nuk i dihet se kure me duket se do te zgjase nje kohe
     
    #8
  10. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Dreambox 800 HD


    Dicka e kam tonny,
    Ti thaun se e ke pas dhe problemi esht tek DM,
    por ty te kam pas shkruar dhe me par qe te me beje nje foto por ajo nuk me erdh kurr dhe esht pak e cuditshme por nese,
    dhe dicka ne se nuk ben apo ben ajo mvaret nga Kaon dhe jo DM se pa ate DGA HD nuk hapet.
     
    #9
  11. tonny_te
    Offline

    tonny_te Ist oft hier

    Registriert:
    12. September 2008
    Beiträge:
    118
    Zustimmungen:
    17
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    EU
    AW: Dreambox 800 HD

    Po une te tregoj se si ka qene dhe si eshte puna sa per foto e kame ne hendy po nuk e kame dergue
    sa per ku qendron problemi e di une shume mire Jo vetem te Kaon por te karta ( qe eshte e martume me kaon )
    por edhe ki problem do zgjidhet , por sic e tash duhet kohe
     
    #10
  12. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Dreambox 800 HD


    tonny spo thua nje gje te re lal,
    po me tregon sikur spo i di keta gjera
     
    #11
  13. tonny_te
    Offline

    tonny_te Ist oft hier

    Registriert:
    12. September 2008
    Beiträge:
    118
    Zustimmungen:
    17
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    EU
    AW: Dreambox 800 HD

    Per momentin nuk ka te reja kure te vije koha dot them mos merzit
     
    #12
  14. fushkrujs
    Offline

    fushkrujs Guest

    AW: Dreambox 800 HD


    nuk merzitem un dhe te reja ka sa te duash por ato duhen me kujdes me i treguar:ja
     
    #13
  15. tonny_te
    Offline

    tonny_te Ist oft hier

    Registriert:
    12. September 2008
    Beiträge:
    118
    Zustimmungen:
    17
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    EU
    AW: Dreambox 800 HD

    Ok pra gezohem qe ka te reja me vjen mire athere mundet dikujt me i ndihmue
     
    #14
  16. murati
    Online

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Dreambox 800 HD

    Hallo Leute...


    Hab ne Dm800 HD... und ne DigiAlb karte bestellt,jetzt meine frage,läuft die DigiAlb card mit DM800??? und mit welcher Camd Konfiguration...


    flm...murati...
     
    #15

Diese Seite empfehlen