1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

dreambox 500s -totalna blokada

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von Die nackte Kanone, 2. März 2012.

  1. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    servus,
    imam problem s mojim dreamboxom.zablokirao i od tada nista vise ne funkcionira-vise ne pokazuje sliku.probavao sam ga iskljuciti iz struje ali ni to nije pomoglo,niti ga mogu upravljati daljincem.ako ima netko na forumu da mi pomogne?
    hvala unaprijed
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    hi
    mozda ti speicher pun pa zaledi,na kratko ja bi ga na novo flesirao pa onda vidi dalje u cemu je!
     
    #2
  4. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Novi Image ubacit ili da mu nije riknio izpravljac za struju???
     
    Zuletzt bearbeitet: 2. März 2012
    #3
  5. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    servus, napravio sam novi DreamUP i dobijem ergebnis da je box ziv, sve to pospremio i zakljucio, zamijenio adapter (Novi) ali i dalje ne funkcionira.i dalje gori zelena lampa koju ne mogu iskljuciti niti daljinskom niti rucno, niti dobijam bilo kakvu dojavu -sve crno. Edit/Delete Message
     
    #4
  6. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Jesi ubacio novi Image preko Dreamup??
     
    #5
  7. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0

    a gdje da downloadujem taj image i koji?
     
    #6
  8. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Bilo koji Image sto pase za tvoj Box jeli clone ili orginal box, imas ti na forumu u datebase gore na stranici
     
    #7
  9. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    ubacio Gemini 4.70 DM 500 No Time Bomb Hepsiteknik by meteor ...sa DreamUp-om...nista od toga:(
     
    #8
  10. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    ispustio je dusicu, pokoj mu vjecni.....:(:emoticon-0155-flowe
     
    #9
  11. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Probaj ga ostavit cijeli dan-noc bez struje ako to nisi vec uradio, i onda ponovo ubaci Image.
     
    #10
  12. harly48
    Offline

    harly48 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    29. August 2009
    Beiträge:
    32
    Zustimmungen:
    14
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    BW
    ziv je

    Nemoj odustajati dok gori svijetlo ziv je, probaj neki drugi image.
    Sa kojim deeamup si koristio.
    probaj nekoliko puta uspijet ces ,ziv je i meni se znalo to dogadati.:emoticon-0155-flowe
     
    #11
  13. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0

    tako je harly.nakon mukotrpne krvave borbr uspio sam ga vratiti u zivot.probao nekoliko image-a dok nije upalilo, ali sve ok.
    hvala svima na pomoci i podrsci... :emoticon-0167-beer: :emoticon-0167-beer:
     
    #12
  14. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    Uzmi taj Gepachte DreamUP i kad ces flesirat nemoj stavit kvacicu kod USE NETWORK i eto ti i jedan dobar Image od Nemesisa pored pa javi onda! Image sam ubacio u Datebase evo ovde

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    A ako to nece proradit onda ti drugo ne preostaje #### JTAG ### !!!!

    p.s.ebga ja zakasnio
     
    #13
  15. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    nakon ubacivanja ovog image-a Gemini_0470.Cccam2.2.1-sat-linux -by riyad66 sve opet ok osim sto nema deutsche sprache i teletext ne mogu pronaci na koji gumb.nema ga vise na onom gdje je ranije bio i svaki put kad izgasim box i novi start napravim uvijek mi dodje comon interface.kako napraviti da zauvijek ostane cccam?
     
    Zuletzt bearbeitet: 11. März 2012
    #14
  16. sbanane
    Online

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    kada ti je cccam aktiviran instaliraj nesto preko blue panel kao naprimer neki codec ili ispod locales imas nemacki jezik. onda ti se restarta receiver i trebalo bi normalno da ti ostane cccam.
     
    #15

Diese Seite empfehlen