1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

DM800se i maxtv Modul?

Dieses Thema im Forum "MAXtv" wurde erstellt von popino1, 8. Januar 2014.

  1. popino1
    Offline

    popino1 Newbie

    Registriert:
    13. März 2012
    Beiträge:
    28
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    Dali se moze original maxtv kartica sa modulom nekako pokrenuti
    sa Dreambox 800se?

    pozz

    pop
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: DM800se i maxtv Modul?

     
    #2
    Speed14 gefällt das.
  4. popino1
    Offline

    popino1 Newbie

    Registriert:
    13. März 2012
    Beiträge:
    28
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    da, jasno...
    moze li se opcionalno preko usb-a nekakav externi ci-slot prikljuciti?
     
    #3
  5. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    mislim da nemoze,ali zasto neprobas sa VU mislim da oni imaju CI schacht???
     
    #4
  6. plovidba
    Offline

    plovidba Newbie

    Registriert:
    22. Dezember 2010
    Beiträge:
    9
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    3
    ja imam ovaj neki samsung led televizor i on ima mjesto za ustekat modul

    zanima me u kojoj varijanti se ovo moze koristit


    pozz
     
    #5
    Speed14 gefällt das.
  7. Siki78
    Offline

    Siki78 Stamm User Supporter

    Registriert:
    22. Juni 2009
    Beiträge:
    1.011
    Zustimmungen:
    2.809
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    Za ovaj "neki Samsung" verovatno nema niko odgovor :wacko1:moras nam reci koji Samsung imas
     
    #6
    sonyboys gefällt das.
  8. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    moze na samsung ja imam i radi perfekt a i postavio sam mislim i slike da radi na samsung tv eu tipe ali me isto interesuje nekakav exsterni citac modula za dreambox 800 se
     
    #7
  9. vedroboy
    Offline

    vedroboy Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2009
    Beiträge:
    90
    Zustimmungen:
    12
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    ukoliko imate CI+ moce skoro svaki uredjaj da prepozna karticu
     
    #8
  10. nedi_original
    Offline

    nedi_original Ist oft hier

    Registriert:
    9. Juni 2009
    Beiträge:
    179
    Zustimmungen:
    13
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    jedno pitanje, imam qboxhd, dal ce tamo raditi modul??

    evo danas sam probao hd+ ci+ modul sa hd03 kartom. ugura hd+ modul i javi mi da nemoze ci+ modul. ali sta me irretira da u menü mi se pojavi taj modul sa podacima. evo ugura hd03 kartu, ali nista mi neotvara.
    znaci modul mi je prepoznan ali kartu ne cita...

    hoce li mi i tako biti sa maxtv modulom

    jer oni pisu

    "Televizor ili satelitski prijemnik s CI+ (common interface plus) utorom koji imaju mogućnost primanja DVB-S2 signala (testirani uređaji). Hrvatski Telekom nije u mogućnosti jamčiti da će usluga ispravno funkcionirati na prijamniku koji podržava CI standard."

    ili imali neka chanca da radi sa oscam???
     
    #9
  11. vedroboy
    Offline

    vedroboy Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2009
    Beiträge:
    90
    Zustimmungen:
    12
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    kako ne radi? jesi li aktivirao karticu? mozes online preko stranice hd plus aktivirat

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    Onda sacekas neki pola sata i trebalo bi da radi sve.

    Na koji si uredjaj stavio modul? Dali tvoj uredjaj podrzava CI+?
     
    #10
  12. nedi_original
    Offline

    nedi_original Ist oft hier

    Registriert:
    9. Juni 2009
    Beiträge:
    179
    Zustimmungen:
    13
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    karta je aktivirana, e sada do modula, modul je hd+ ci+. kad ga ustekam prvo se buni sto ci+ modul i da to neide, ali kad udjem u menü onda je modul propoznan i sve mi pokazuje hw i sw itd. kad stavim sada hd03 kartu u njega onda idem na card info i nista, kao da nema karte...

    e sada dal to uopce radi? jel ako taj ci+ mi radi onda bi si kupio maxtv jer on je isto ci+...
    jer bezveze mi kupovati maxtv ako mi nemoze raditi u receiveru...

    ili imali mogucnost da proradi karta sa oscam?

    citao sam da je vu+ i dream isti problem imali, oni su prvo neki ci high bitrate fix izvadili i sada u novom software je taj fix unutra, od tada kod nji radi...

    dali bi taj e2 fix radio i na qboxhd? isto je e2....
     
    #11
  13. ndh
    Offline

    ndh Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    10. Juni 2009
    Beiträge:
    47
    Zustimmungen:
    17
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    nedi nede Max TV na DM 800se netrebas uzimati . Taj ci high bitrate je za VU solo znaci tebi nekoristi nista ..
     
    #12
  14. nedi_original
    Offline

    nedi_original Ist oft hier

    Registriert:
    9. Juni 2009
    Beiträge:
    179
    Zustimmungen:
    13
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    Zato pitam dal bi patch radio na qboxhd enigma2... Jer taj je za 7020hd i vi+ isao, morat cu izprobati... Stavit patch...


    Mobil per  iPhone gesendet!
     
    #13
  15. haki66
    Offline

    haki66 Ist oft hier

    Registriert:
    29. September 2010
    Beiträge:
    162
    Zustimmungen:
    91
    Punkte für Erfolge:
    28
    Beruf:
    Sat kabel montage; Lcd tv verkauf und reparatur...
    Ort:
    Pijaca
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    Nije mi jasno da tip negdje u Vojvodini ima probijenu Maxtv karticu i ne zeli da dalje daje savjete za iscitavanje.
    Uz to za sada ima i sky italia hd i Digitalb hd i ostalo.
     
    #14
  16. dado123
    Offline

    dado123 Hacker

    Registriert:
    9. Mai 2010
    Beiträge:
    393
    Zustimmungen:
    106
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: DM800se i maxtv Modul?

    ovo ti je kao suvo zlato za sada mozda za koji mjesec bude u javnosti al staces treba cekati mi koji imamo kartice nedaju da podijelimo sa drugima
     
    #15

Diese Seite empfehlen