1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

dm800 problem

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von e_l_o, 27. Mai 2011.

  1. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    pozdrav dobra rajo kupio sam sebi dm800hd clone i kad sam ga dobio sve je bilo dobro DVI-HDMI je radio i gledao sam ga preko svog samsug lcd 3d tv radilo je par dana i sad neima sanse vise da se resiver javi na hdmi kabal samo preko skarta radi zasto

    ako je ko imao ovaj problem molim vas javite mi se ili ako bi ko znao u cemu je problem

    hvala unapred
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Kinez
    Offline

    Kinez Ist oft hier

    Registriert:
    21. Oktober 2009
    Beiträge:
    131
    Zustimmungen:
    31
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    NRW
    AW: dm800 problem

    Samo da pitam jesi li probao Menü->Einstellungen->System->A/V Einstellungen->Videoausgabe da prebacis na DVI ?
     
    #2
  4. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm800 problem

    jesam jarane
     
    #3
  5. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm800 problem

    to mi najpre mirise na novi kabal!
     
    #4
  6. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm800 problem

    3 razlicita probao kazu ljudi da ima i neki poseban dvi hdmi kabal za dm 800 ial gde slika mozda ili dali ko to poznaje
     
    #5
  7. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm800 problem

    nema tu nikakav posebni kabal...najbolje je onaj koji dobijes uz resiver.kakvi su bili ti ostali koje si probao?isto od dreamboxa??? ovakav je i netreba drugaciji da bude!

    [​IMG]

    mozda su neke postavke na televizoru izmenjene...proveri!iskljuci tv iz struje zajedno sa dreamboxom,kablove sve postavi kako je bilo dok ti radilo,i ukljuci sve opet,ne znam sta drugo jos moze da se proba!
     
    #6
  8. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm800 problem

    probao sam i to sad i taj kabal isti imam da nije sta do boxa i softa njegovoga ????
     
    #7
  9. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: dm800 problem

    neznam koji si image imao i koji SIM u njemu. ali moja ti je preporuka da ga jos jednom iznova flashujes. imam i ja Obsidian DM800 Clone sa E-Star sim i GP 5.1 na njemu i radi ko doksa!!!!!
     
    #8
  10. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm800 problem

    neznam koji mu je image ali kad ga pali ima gp i enigma pise u cosku a u mene je sim 2,01
     
    #9
  11. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: dm800 problem

    evo ti

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    odakle mozes skinit neki drugi Image za SIM 2.01.
     
    #10
  12. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm800 problem

    hvala jarane a da nije imao ko taj belaj da mi javite se pre nego ubacim novi image jer mi se ovaj sto imam jako dobro svidja
     
    #11
  13. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: dm800 problem

    ma nema veze to, ako ti se svidja taj image jednostavno ubaci isti image koji si imao i eto ga.
     
    #12
  14. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm800 problem

    pokusacu jarani pa vam javim cim prije sta se desilo
     
    #13
  15. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm800 problem

    eh jarani moji probao sam i novi image satvio sam novi gemini 5.0 i opet nista
     
    #14
  16. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: dm800 problem

    Nije moguce
    Jel imas TV prebacen na HDMI 100% ????Ja imam njih 4 ,,da nisi na pogresnom prikljuckom??
     
    #15

Diese Seite empfehlen