1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

dm500 clone i totaltv

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von djpanter, 7. Januar 2010.

  1. djpanter
    Offline

    djpanter Newbie

    Registriert:
    18. Januar 2009
    Beiträge:
    15
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    kupio sam 500clone i smanjio na 3.3 v kupio sam totaltv kartu pa bi pokuso da je ubacim u dm ako moze neko da mi pomogne jer sam pocetnik u ovim stvarima
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm500 clone i totaltv

    moze,ajde pitaj sta te zanima!
     
    #2
  4. djpanter
    Offline

    djpanter Newbie

    Registriert:
    18. Januar 2009
    Beiträge:
    15
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    zanima me sve kako poceti
     
    #3
  5. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm500 clone i totaltv

    Skines i istaliras cccam i u cccam.cfg ubacis box key koji pre toga procitas iz orginal boxa
     
    #4
  6. djpanter
    Offline

    djpanter Newbie

    Registriert:
    18. Januar 2009
    Beiträge:
    15
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Hvala na odgovoru ali gdje da ubacim cccam i cccam.cfg
     
    #5
  7. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm500 clone i totaltv

    moras imati konekciju sa internetom na boksu,onda ides na plavo dugme/adons/gemini server,ustvari i neznam dali ti je gemini,malo vise informacija nebi skodilo da napises,ako je gemini onda kako sam napisao i tamo trazi pod cam i skini npr CCCam 2.0.11 complete i prati sta pise ujedno ga onda i instaliras!
     
    #6
  8. djpanter
    Offline

    djpanter Newbie

    Registriert:
    18. Januar 2009
    Beiträge:
    15
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    dm500 clone gemini 4.60 imam cccam 2.0.11 cccam 2.1.2 i spojit sa internetom i blu-panel
     
    #7
  9. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm500 clone i totaltv

    dobro!konstantovali smo da vec imas ubacen emulator,u tom slucaju vise nam netreba plavo dugme!sada opet neznam u kojoj meri si napredan korisnik sa tim uredjajem,raspolazes li i baratas li dobro sa programima koji su nam potrebni da bi komunicirali sa resiverom,kao sto su DCC,filezila,total komander itd...,jedan od njih ce nam biti potreban da da bismo dosli do cfg filea u kome trebamo uraditi odredjene izmene da bi dosli do zeljenog cilja!
     
    #8
  10. djpanter
    Offline

    djpanter Newbie

    Registriert:
    18. Januar 2009
    Beiträge:
    15
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    spojen dcc i total commander
     
    #9
  11. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm500 clone i totaltv

    odlicno!sada pokreni DCC i stisni na ftp,sa leve strane nadji gde pise var,otvori,pa trazi onda gde pise etc,opet to otvori,i tu trazi gde pise CCCam cfg.desno dugme na njega pa bearbeiten,sada se otvara konfiguracioni fajl,tu kopiraj ovo i ubaci tamo!
    BOXKEY: /dev/sci0 xx xx xx xx umesto ovih ikseva upisi tvoj boxkey
    DISABLE EMM : yes
     
    #10
  12. djpanter
    Offline

    djpanter Newbie

    Registriert:
    18. Januar 2009
    Beiträge:
    15
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    cccam.cfg moram li da izbrisem sve u njemu
     
    #11
  13. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm500 clone i totaltv

    mozes a nemoras!vidi stavi jos i ovo tamo

    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 3570000

    ja sam to izbrisao ali probaj prvo tako i posmatraj kako ce da radi,mozes da po potrebi podizes postepeno.3590000,4000000,4200000,4500000,igraj se dok ne ugodis najoptimalnije,i znaci napon si sigurno smanjio!!!za svaki slucaj vadi kartu malo cesce i gledaj kako se greje,ako ti taj nije to dobro napravio moze da izgori vrlo lako!
     
    #12
  14. djpanter
    Offline

    djpanter Newbie

    Registriert:
    18. Januar 2009
    Beiträge:
    15
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Box key od totala resivera
     
    #13
  15. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm500 clone i totaltv

    jeste,u totalovom resiveru idi menu/diagnostika i tamo stoji odprilike ovako:serial# 0X 0B54A8C6,naravno ovo je samo primer kod tebe je drugacije!tebi trebaju ovih zadnjih 8 znakova,znaci bez serial# 0X,zapisi ih i ubaci tamo u cfg u ovom obliku:
    BOXKEY: /dev/sci0 0B 54 A8 C6 znaci dva po dva!
     
    #14
  16. djpanter
    Offline

    djpanter Newbie

    Registriert:
    18. Januar 2009
    Beiträge:
    15
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: dm500 clone i totaltv

    ubacio sam sve podatke ali slika je crna
     
    #15

Diese Seite empfehlen