1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

dm 800hd pvr clone veliki belaj

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von e_l_o, 9. Oktober 2011.

  1. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    pozdrav raja

    imam kao navedeno veliki problem s boxom kad hocu da ga flescham nece ninakoji nacin da mi se javi box neima sta nisam pokusao i dreamup sve vrste fleschloder preko neta sa ip konekciom i nece samo mi na boxu na ekranu pise " ERROR NO CA FOUND"

    dali ima pomoci za ovaj box i kako

    pomagajte narode :emoticon-0141-whew:
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    probaj sa ovim dream upom.skini ovde.

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #2
  4. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    #3
  5. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    hvala narode javim vam oprobacu oba programa imal sta da pazim kod ovih programa
     
    #4
  6. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    Kod Dream Up nemas sta pazit ,i kako sam ti pisao probaj bez kvacice kod Use Network
    a bilo bi dobro da nam kazes koji ti je Sim karta jer si ubacio pogresan Image
     
    #5
  7. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    imam estar sim 3,0 u njemu i probao sam drimup kao paradox stoje rekao a taj program od honda civic je za sim 2,0 i nece da ga pokrene na ovom boxu uopste

    hvala
     
    #6
  8. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    probaj onda ovako.sa jednim od tih dream up ili verzijom 1.3.3
    povezi kompjuter i resiver sa serijskim nul modem kablom.izaberi COM1 upali resiver i onda cekaj.nakon 5 do 30 sekundi na displeju treba da se pojavi ip adresa.ukucaj tu ip u internet eksplorer.flesuj prvo bootloader,restartuj resiver i drzi stisnuto dugme za paljenje.sacekaj da se opet pojavi ip na dreamu.opet kucaj u ie i onda ubaci image koji hoces.ali neki za tvog klona.
     
    #7
  9. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    mozesli mi nac koji imag za mog klona rekao sam sim je estar i 3,0 sim
     
    #8
  10. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    potrazi ovde za tvoj resiver.sve provereno i nema da fali.

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #9
  11. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    sve sam pokusao druze ali nista imali koji prog da brise stare image i da mozes dati movi image gore jer ja mislim daje u tome belaj sto sam stavio pogresan imeg na box prvi puta
     
    #10
  12. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    @elo da li si probao sa Dreamup 1 3 3 8???ako nebude moglo probaj samo sa Nulmodem kablom jeste da ce trajati preko sat vremena ali uspjeces da ga povratis u zivot.Ili samo da mu sa Nulmodem kablom stavis Bootloader mislim da je 82.
    A za image moje misljenje je Blackhole za DM 800 HD se....
     
    #11
  13. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    neznam kako ide s nul modemom imam pokuso sam sve moguce dreamupove al nista neide kako mogu da ubacim novui boot i sve na novo da bude box nece ja ga flesam preko ie ali pokaze 100posto i nece da ga pokrene ja istekam iz struje ustekam ono opet error
     
    #12
  14. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    treba ti dreamup za E-Star sim koji mozes skinit sa ovog

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    -a. a kako poravljas reciver sa E-Star sim kad ga pogresno flashujes stoji ti u ovoj PDF datoteci koju sam prikacio, program za popravku mozes skinit

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    . i onda uzmi ovaj image koji sam ja konvertiro i radi kod mene ko doksa, fleshuj reciver onda ponovo i to bi trebalo bit to

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    .
     
    #13
  15. e_l_o
    Offline

    e_l_o Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    18. Oktober 2009
    Beiträge:
    97
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    austria
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    super je to meni treba ssl da ubacim al neide kako to imal koji program da to moze
     
    #14
  16. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: dm 800hd pvr clone veliki belaj

    pa pise ti u onoj PDF datoteki kako to da uradis, treba to da ubacis sa E-Star DreamUP-om. link sam ti isto gore zakacio!!!!
     
    #15

Diese Seite empfehlen