1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Dm 7000 s

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von zeki, 30. April 2009.

  1. zeki
    Offline

    zeki Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    54
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    6
    kako se kljucevi u Dreambox 7000S ukucaju???
    tek sam je danas dobio pa jos nista neznam o njoj.
    Hvala u naprijed
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Dm 7000 s

    Zdravo zeki,evo imas ovde jedan veliki izbor sa Software

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    a ovde imas Anleitung i kako sve to ide za DM7000

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    ako sta zafali javi..
     
    #2
  4. zeki
    Offline

    zeki Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    54
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    6
    AW: Dm 7000 s

    zdravo prijatelju,hvala ti za pomoc ali ja to ne razumim.
    stavio sam gemini 4.6 na reciver ali digi tv nemogu da gledam,za svaku pomoc sam zahvalan.
     
    #3
  5. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Dm 7000 s

    pa ovako,dali tije Resiver prekljucen na netzwerk kabel???ako jeste onda ide lakse samo ti treba jenda softcam koju ces u prebaciti u cccam var/keys i eto digija

    PS:koju EMU Soft imas na Resiveru??
     
    #4
  6. zeki
    Offline

    zeki Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    54
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    6
    AW: Dm 7000 s

    mislim da je sve prikljuceno ,nemam pojma kavi emu soft imam.gdje to mogu vidjeti ?
     
    #5
  7. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Dm 7000 s

    Pa pogledaj u Blue panel na daljinskom Plavo dugme koliko se ja sjecam,i pogledaj sta ti stoji gore ako tije orgial na njemu onda stavi sebi cccam jer ja mislim daje naj bolji,bez nekog EMU Softa nemozes kljuceve ubacivati u resiver....
     
    #6
  8. zeki
    Offline

    zeki Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    54
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    6
    AW: Dm 7000 s

    ja nista ne vidim kad stisnem gumb.prozor se otvori ali nista o emu.
     
    #7
  9. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Dm 7000 s

    dobro evo imas ovde cccam

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    instaliraj ovo onda cemo dalje sa Kljucevima
     
    #8
  10. zeki
    Offline

    zeki Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    54
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    6
    AW: Dm 7000 s

    daj molim te objasni mi tocno kako to da instaliram.
     
    #9
  11. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Dm 7000 s

    ma moze zeki nema Prob,ovako kao prvo treba ti jedan lan kabel (Netztwerk kabel) spojis DM7000 na Ruter od Ineta,onda moras u menü od Boxa da upises svoju IP od rutera,znaci Menü Einsellungen onda Netzwerk,kad to sve spojis i upises onda mozes sa PC da prebacis Cccam na Box ili jos bolje mozes onda takodze da i sa Gemini servera da skines sebi Cccam i cccam cfg sve u Kompletu,znam da nije lako ali sredicemo mi to,vec kad imas taj Rersiver moraces svakako da naucis kako to sve ide..za buduce..

    PS: nesto vazno smo zaboravili treba ti jos ovaj program

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    kad spojis DM7000 sa Lan kablom onda mozes preko ovoga programa da ustanovis svoju IP Adresu od rutera,kad to sve sredis onda idemo dalje..
     
    Zuletzt bearbeitet: 30. April 2009
    #10
  12. zeki
    Offline

    zeki Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    54
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    6
    AW: Dm 7000 s

    sve sam onako kako si mi reko.kako dalje ?
     
    #11
  13. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Dm 7000 s

    e sad ces da Prebacis ovo u cccam cfg u var/keys vidi sto sam ti stavio...
    u ovo softcam ces da prebacis novi kljuc pod nagra 2111 00
    sa onim programom sto sam ti dao idi na ftp i onda mozes u Resiver da udjes ako si sve uradijo kako treba,onda stavi ovu softcam na deskop jer ces lakse naci ali je prvo odpakuj..
     
    #12
    zeki gefällt das.
  14. zeki
    Offline

    zeki Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    54
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    6
    AW: Dm 7000 s

    dobro jutro majstore,sve je u redu i radi kako sam to zamislio.puno ti hvala za pomoc
     
    #13
  15. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Dm 7000 s

    Nema na cemu Jarane dobro je kad radi,samo ti uzivaj :thank_you:
     
    #14
  16. zeki
    Offline

    zeki Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    17. April 2009
    Beiträge:
    54
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    6
    AW: Dm 7000 s

    za sad je super,sad mi samo jos cs triba.prijatelj koji mi je nudio nije dostupan ali nadam se da ima i drugi.
    pozdrav
     
    #15

Diese Seite empfehlen