1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Dm 500 hd

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von jawasaki, 11. September 2010.

  1. jawasaki
    Offline

    jawasaki Newbie

    Registriert:
    16. Mai 2009
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Alpe
    Prvo bih vas sve pozdravio,i htjeo bih da pitam ima li neko iskustva sa DM 500 HD jer namjeravam da ga kupim, prvenstveno radi procesora 400 Mhz,trenutno imam DM 500 s,ali pocinje da zamrzava sliku sve cesce, mislim da je preopterecen,zahvalan za svaki savjet! Pozdrav!
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Dm 500 hd

    opa,desi komsija!dobar je on,jedino sto nema usb prikoljucak!ali ako ti netreba uzimaj ga pa cemo da mu .ebemo nanu!
     
    #2
  4. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Dm 500 hd

    pozdrav

    kao sto si vec naveo ima procesora sa 400mhz. ima jos ugradjen ventilator, znaci nema grejanja kao kod dm800. jedino sto nema usb i display. hdd mozes preko esata prikljuciti.
     
    #3
  5. jawasaki
    Offline

    jawasaki Newbie

    Registriert:
    16. Mai 2009
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Alpe
    AW: Dm 500 hd

    Ok, a sta je sa ovim mini usb,kako stoji u objasnjenju DM 500 HD to ima!?
     
    #4
  6. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Dm 500 hd

    mini usb ti je samo za flashovanje koliko ja znam
     
    #5
  7. jawasaki
    Offline

    jawasaki Newbie

    Registriert:
    16. Mai 2009
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Alpe
    AW: Dm 500 hd

    Vjerovatno,sad mi je jasno,jer nema onaj Klasicni PC Prikljucak!
     
    #6
  8. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Dm 500 hd

    da. flashovanje ide isto preko lan.

    pzdrav
     
    #7
  9. stepski_vuk
    Offline

    stepski_vuk Ist oft hier

    Registriert:
    27. Dezember 2009
    Beiträge:
    100
    Zustimmungen:
    22
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Dm 500 hd

    ako misli server imat na njega , a tu dolazi E2 mislim da ce moci imat manje nego do sad sto ima na E1 na dm 500 sve jedno sto mu je procesor veci ,
     
    #8
  10. jawasaki
    Offline

    jawasaki Newbie

    Registriert:
    16. Mai 2009
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Alpe
    AW: Dm 500 hd

    Ok,a sta je onda naj bolje rjesenje za stabilan server, Debian,ubuntu,ili nesto trece,a da ne kosta previse,i jos da pitam sta je to E2 i E1,Pozdrav!
     
    #9
  11. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Dm 500 hd

    mozes ti isto imati stabilan server na dm500 hd ako nemas bas 100 klienta. sta se pc server tice mozes debian ili ubuntu instalarita. to neigra veliku ulogu sta bi stavio na pc. da citiram jednog usera (nije kolega paradox!!!!!!) ubuntu i debian su ko 2 zdrebica od iste kobile. samo sto jedno crne a drugo bele boje. ;).
    razlika izmedju enigma1 i enigma2
    hmm.. uznemo ovaj gorni slucaj sa 2 zdrebica ili kao windows xp i windows vista. samo molim te nemoj pitati kakva razlika izmedju xp i vista. ;)

    e1------>dm500, dm600, dm7020
    e2------>dm500hd, dm800hd, dm7025, dm8000
     
    #10
  12. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Dm 500 hd

    i 7000,56xx :emoticon-0123-party
     
    #11
  13. jawasaki
    Offline

    jawasaki Newbie

    Registriert:
    16. Mai 2009
    Beiträge:
    12
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Alpe
    AW: Dm 500 hd

    Znaci ova opcija sa ovim Kineskim Zdrebetom koju momentalno imam ispade naj bolja,ok, pozdrav win 7!
     
    #12

Diese Seite empfehlen