1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Diseq ayari?

Dieses Thema im Forum "Turkish" wurde erstellt von ereglili, 8. Mai 2011.

  1. ereglili
    Offline

    ereglili Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    12. April 2011
    Beiträge:
    51
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Maschinenschlosser
    Ort:
    Köln
    selam,
    7°.19°,42° de lnbler var ve bunlarin ayarini Dm de nasil yapma gerekiyor?
    Detayli bir aciklama yaparsaniz memnun olurum
    saygilar
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: Diseq ayari?

    1. astra
    2.eutelsat
    3.türksat

    dreamboxlar her diseqc ile calismiyor biliyosundur...

    bak ben bunu aldim tikir tikir calisiyor, tunen fehlgeschlagen gelmiyor artik...

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?



    illa spaun almana gerek yok....diseqcayarlarini yukarida yazdigim gibi yaptim tikir tikir calisiyor
     
    #2
    turko3 gefällt das.
  4. ereglili
    Offline

    ereglili Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    12. April 2011
    Beiträge:
    51
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Maschinenschlosser
    Ort:
    Köln
    AW: Diseq ayari?

    Dreamboxda nerden ve nasil ayarlamak lazim
     
    #3
  5. karan
    Offline

    karan Freak

    Registriert:
    4. Dezember 2008
    Beiträge:
    227
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    Hier
    AW: Diseq ayari?

    Dreambox um yok ama yine de bi fikir vereyim. LNB leri Route in girisine göre ayarliyacaksin. Bende de ayni Sat lar var. 7 19.2 ve 42. Mesela türksat bende routerin 1 girisinde. 2 bos 3 de astra var 4 de eutelsat. Bunu aynen böyle ayarlaman lazim. Tabi benimki gibi degil senin router de nasil ise öyle :dance3::dance3:

    Bende VU var ama belki aynidir. Bende Menü, Kanalsuche, Tuner Einstellungen den giriyor. Orda DiseqC ydi galiba. Sonra Port A,B,C,D aciliyo oraya hangi canak nereye bagli ayar cekiyosun ve oturup 1 saat arama yaptiriyorsun :aha:.
    Router in 1 girisi Türksat mesela Port A ya Türksat yaziyorsun vesaire.

    Hade Kolay gelsin
     
    #4
  6. turko3
    Offline

    turko3 Newbie

    Registriert:
    16. Januar 2008
    Beiträge:
    11
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Diseq ayari?

    routerle ne alakasi varki diseqcin kardesim. bilmeyerek konusmayalim. bak söyle yap kardesim:

    menü>>einstellung>>kanalsuche>>tunerkonfiguration>>>en son cikarken menüden speichern yapmayi unutmayasin
     
    #5
    bora1907 gefällt das.
  7. karan
    Offline

    karan Freak

    Registriert:
    4. Dezember 2008
    Beiträge:
    227
    Zustimmungen:
    10
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    Hier
    AW: Diseq ayari?


    Multischalter/Router demek istedim. Anlamak isteyen anlamastir. Bilmeyerek konusan yok...

    :party:
     
    #6
  8. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: Diseq ayari?

    kizmayalim birmirimize....
     
    #7
  9. ereglili
    Offline

    ereglili Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    12. April 2011
    Beiträge:
    51
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Maschinenschlosser
    Ort:
    Köln
    AW: Diseq ayari?

    ustalar Dreamboxda nasil ayarlamam gerekiyor,detayli bir aciklama yapabilirmisiniz.
    Birde Usb Sticki hdd olarak kullanabilirmiyim,eger öyle ise nasil tanitmam gerekiyor,Aufnahmepfadi nasil ayar yapmam lazim?
     
    #8

Diese Seite empfehlen