1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Discovery Channel

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von Pnermin, 7. Oktober 2009.

  1. Pnermin
    Offline

    Pnermin Newbie

    Registriert:
    6. Oktober 2009
    Beiträge:
    6
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    cao svima
    treba mi pomoc,radi se u tome da par kanala nemaju vise slike ni tona,naprimjer discovery channel,teleclub,sport1 i tako ti,nerazumjem se u dreambox
    ko mi moze pomoci
    hvala unapred
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. goran333
    Offline

    goran333 Hacker

    Registriert:
    23. Februar 2009
    Beiträge:
    412
    Zustimmungen:
    460
    Punkte für Erfolge:
    63
    AW: Discovery Channel

    ubaci neku novu setting listu !!

    pa vidi ondak ....
     
    #2
  4. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Discovery Channel


    Zdravo...

    Pretrazi ponovo taj Satelit,ako neide onda kao sto je goran napisao..
    ubaci Novu settings Listu,ako ti Pomoci treba samo reci...
     
    #3
  5. Pnermin
    Offline

    Pnermin Newbie

    Registriert:
    6. Oktober 2009
    Beiträge:
    6
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Discovery Channel

    to sam probavo,al mi uvjek ovo javi:C:/Predrag settings contains no``services or lamedb``file.
     
    #4
  6. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Discovery Channel


    Kako si i sa cime si Probao da ubacis Listu??? ako si pokusao sa dreaup nap.. nebi trebalo biti Problema,ili mozes sad da skines Listu sa Adonsa ako ti je Dream prekljucen na Net...
     
    #5
  7. Pnermin
    Offline

    Pnermin Newbie

    Registriert:
    6. Oktober 2009
    Beiträge:
    6
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Discovery Channel

    probavo sam sa dreamboxedit
    kako ide sa dreamup
    i kako da saznam koji mi je ip od dreamboxa
     
    #6
  8. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Discovery Channel

    Izvinjavam se bas sam to mislio dreamedit,Ako ti je Box prekljucen na Interenet preko Netztwerk Kabla onda ides slijedece menü einstellungen onda experten i na Komunikation tu ti treba da stoji u gornjem redu IP od Boxa koju je ruter dodjeljio....
     
    #7
  9. Pnermin
    Offline

    Pnermin Newbie

    Registriert:
    6. Oktober 2009
    Beiträge:
    6
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Discovery Channel

    ahaaaaaaaaa to znam gdje$
    to nisam probavo na router,ja sam dreambox direktno sa laptopom bio prikljucijo
     
    #8
  10. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Discovery Channel

    Preko Netzwerk Kabla ide brze i jednostavnije,samo u pisi svoju IP od Boxa u dreamedit Program i posalji,traje par sekundi..
     
    #9
  11. Pnermin
    Offline

    Pnermin Newbie

    Registriert:
    6. Oktober 2009
    Beiträge:
    6
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Discovery Channel

    to sam i probavo direktno preko netzwerk kabla,al mi javlja onaj error
    to mi nije jasno
     
    #10
  12. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Discovery Channel

    jesili upisao svoj IP od Boxa,ides u programu kod dreamedit pod setup pa onda na conetion ovako treba da izgleda vidi dole sliku
     
    #11
  13. Pnermin
    Offline

    Pnermin Newbie

    Registriert:
    6. Oktober 2009
    Beiträge:
    6
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    sve sam probo al nece
    uvjek mi kaze:
    cannot connect box.
    invalid boxadress or misconfigured network

    sad sam uspio,prebacjo sam na dreambox al nista nema,vratjo sam na werkseinstellungen pa opet probo al opet nista,pa sam automatische sendersuche probo,al nema ti kanala,one sto je naso sad pise na svakom kanalu sender kann nicht entschlüsselt werden

    il sender wurde nicht gefunden,sta da radim
     
    Zuletzt von einem Moderator bearbeitet: 10. Oktober 2009
    #12

Diese Seite empfehlen