1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Xbox News DIGITÜRK ve AlphaCrypt Classic CAM/CI-Modul

Dieses Thema im Forum "Pay TV" wurde erstellt von Paco1982, 24. Oktober 2010.

  1. Paco1982
    Offline

    Paco1982 Newbie

    Registriert:
    24. Oktober 2010
    Beiträge:
    3
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Merhaba Arkadaslar ;

    Burda okuduma'ya kadar, DT Irdeto kartları ile bircok proplem var?
    Neden CI modül Alphacrypt Klasik CAM / CI modül kullanmıyorsunuz ?
    Bence bu CI MODUL her Kart ile Calisir ve her SAT Receiver'de.
    Ya da birileri denemis mi ve olmuyor mi ?
    Bu CI MODUL Iredto 1+2 ile Calisir.
    Fikriniz nasil ?

    simdiden tesekkür ederim
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. subseven1970
    Offline

    subseven1970 Hacker

    Registriert:
    16. März 2010
    Beiträge:
    430
    Zustimmungen:
    83
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: DIGITÜRK ve AlphaCrypt Classic CAM/CI-Modul

    hmmm,

    bildigime göre yeni kartlari verdikleri receiverle eslensmis veriyorlar.
    o modülü kullansan ne olacak sence???

    üstelik herkes cs yapmak istiyr...ve buda o dedigin modüllerle olmuyor.
     
    #2
  4. Paco1982
    Offline

    Paco1982 Newbie

    Registriert:
    24. Oktober 2010
    Beiträge:
    3
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: DIGITÜRK ve AlphaCrypt Classic CAM/CI-Modul

    Merhaba ;

    eslensmis veriyorlar = ölye birse kezinkle yok, kendin de bilyirosun.
    Bence deneme gerekli'dir.
    Benim Philips DSR 5005 Receiver var, bende SKY abo var. Iki Canak var biri astra digeri Eutelsat, ve Philips DSR bütün Programmlari buliyor, Spromax HD olsun veya LIG HD, bence benim dedim cözümü denemek lazim.
    Benim Fiktrim DT Abo kart olsa ( dedim CI MODUL ile ), olur.
    ama nasil ?
    Lütfen bilgi ?

    iyi günler
     
    #3
  5. subseven1970
    Offline

    subseven1970 Hacker

    Registriert:
    16. März 2010
    Beiträge:
    430
    Zustimmungen:
    83
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: DIGITÜRK ve AlphaCrypt Classic CAM/CI-Modul

    @paco

    sen acemi ve yeni oldugun icin bu islerden haberin yok.
    sorun degil .....birsey bilmek istiyorsan bizlere sorabilirsin.

    öbür arkadaslar da cevap da verme bu ara:emoticon-0149-no:


    eyvallah
     
    #4
  6. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: DIGITÜRK ve AlphaCrypt Classic CAM/CI-Modul

    neden cevap vermesin....güzel bir sekilde konusulursa sorun yok!!!!

    ben denemedim, senin söylediklerini ama arkadaslardan duyuyorum, hep eslesmis kart gönderiyorlar, aldiginda bile türkiyeden sana eslesmis kart veriyorlar, onlarin receiverinide al diye....güya CS i önlemek istiyorlar....yakinda public olur, CS`de sorun yasamayiz, tzz tzz tzz
     
    #5
  7. Paco1982
    Offline

    Paco1982 Newbie

    Registriert:
    24. Oktober 2010
    Beiträge:
    3
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: DIGITÜRK ve AlphaCrypt Classic CAM/CI-Modul

    selam

    bora bence'de ayni fikirdeyim.
    subseven yanlis bi anlasma var.

    iyi günler
     
    Zuletzt bearbeitet: 26. Oktober 2010
    #6

Diese Seite empfehlen