1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Digi Tv - Receiver Technisat

Dieses Thema im Forum "Digi Tv" wurde erstellt von koko_d, 9. August 2011.

  1. koko_d
    Offline

    koko_d New Member

    Registriert:
    5. August 2011
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    Salutare

    Cu respect incerc sa va spun durerea mea (sinu numai a mea)

    Nu ma prea pricep eu la sateliti ,scharing si alte chestii.Eu mi-am facut abonament la Max pe satelit…
    Cartela merge pe recul meu Technisat perfect .

    Totul a fost perfect pana acum cand aia de la dolce ia cumparat .Cartela de la MAX mergea (merge pana in septembrie) in receiverul meu perfect, (am un TECHNISAT ) .La Dolce nu fac abonament ptr ca sunt pe HellaSat si in cazul asta nu mai pot prinde si Astra 19 grade….etc.
    Am facut abonament la Digi si stiu ca , cartela este “imperechiata” cu receiverul, numai ca aici incepe BELEAUA…receiverul e de belea , e vai mama lui , pe cuvant , prost de prost.

    Cum sa fac cartela de la DIGI sa mearga pe al meu receiver ?
    Am citit ca trebuie sa citesc BKA + RSA .
    Cum se face asta ?
    Am vreo sansa ?
    Daca cineva poate citi BKA si RSA pot folosi cartela cu Diablo ? face si update ?

    Va multumesc si sper ca ma puteti ajuta sa "scap" de jaful asta de receiver la Digi :(
    Aici sunt cateva din “piesele” care poate ma vor ajuta
    1. Technisat Digicorder Hd S2 Plus
    2. Cam Diablo
    3. Cam Twin Giga Geen
     
    #1
  2. Nervigen User Advertisement

  3. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Mitarbeiter

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    Sal

    Si bine ai venit !!!
    De citit se poate citi Bk si RSa nu e problema , acum depinde si ce rec ai ?
    Am un diablo cam dar sincer nu am probat ca imi face numai probleme cänd se incalzeste se opreste , etc ....
    Cel mai bine e intrun rec linux unde sa poti rula un Oscam sau Sbox si nu mai ai probleme
    Si da face si Au cartela
     
    #2
    guestxx und koko_d gefällt das.
  4. koko_d
    Offline

    koko_d New Member

    Registriert:
    5. August 2011
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    Alt receiver Nu vreau sa mai iau, cu Technisat sunt multumit , Si apoi alt receiver mai klumea ar fi le la cateva sute de euro .

    sapt. viitoare vine si Super receiverul de la Digi , atunci o sa pot sa spun ce model este, oricum din start nu ma intereseaza receiverul digi ptr ca nu are Hdd , si nu pot inregistra ...etc.
    Ok ok dar...Cum arata posibilitatea de a citi Bka si Rsa , Ce pasi trebuiesc facuti (ptr. ca vreau sa "ma pregatesc").
    Sper sa nu fie doar posibilitatea aia care nu stiu unde am mai vazuto... cu lipitul firelor si polizare sau asa ceva :emoticon-0143-smirk
    ...am uitat sa mai mentionez ca m-ai am si un Cas 3
    Va Multumesc
     
    #3
  5. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Mitarbeiter

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    Pai daca e model nou recul de la Digi cred ca slabe sperante
    Mai bine unul vechi cu polizatu
    La alea noi e mai complicat necesita cunostinte mai multe in electronica + aparatura care costa minimum 1000 euro
    Mai bine il dai sa il faca cineva care stie sa lucre cu asa ceva
     
    #4
    guestxx gefällt das.
  6. koko_d
    Offline

    koko_d New Member

    Registriert:
    5. August 2011
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    Gata ...a venit receiverul de la Digi ...NASOL RAU DE TOT ...defapt nu ma steptam la altceva.
    OK.
    Va rog dati-mi o solutie cum sai fac cartela sa mearga pe Recul meu
     
    #5
  7. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Mitarbeiter

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    In primul ränd , poti sa pui oscam sau Sbox in recul tau ?
    Dacä nu nu ai rezolvat nimic cu Rsa si Bk
    Daca vrei neaparat Datele din recul tau de digi cunosc pe cineva Vb in Pn
     
    #6
    guestxx und koko_d gefällt das.
  8. koko_d
    Offline

    koko_d New Member

    Registriert:
    5. August 2011
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    Fratilor...NU vroiam sa m-ai postez nimik.
    Probabil m-am saturat sa m-ai tot caut si sa sper.
    Cred ca sunt multi de aceasi parere cu mine ...si anume : DIGI este un mare Ra..t (ma abtin)
    De ce drak or fi codat ei recul cu cartela nu pot sa-mi dau seama . Eu le-as fi platit recul lor de 10 ori daca-mi lasau cartela libera.
    MA REPET : ASA O PORCARIE EXECRABILA DE RECEIVER NU AM MAI VAZUT
    Nu ar trebui sa o spun dar...m-ie rusine ca sunt roman.
    Concluzie ! Sper sa apara un alt operator care sa ofere cartele "libere" (cartele care sa mearga si in alte recuri fara alte programe legale sau ilegale.
    Contractul meu este pe un an de zile. Voi astepta sa treaca anul si plec de la ei, chiar daca nu va aparea nici un alt operator .
    M-AI BINE FARA PROGRAME ROMANESTI DECAT CU O ASEMENEA PORCARIE

    MULTUMESC AKTA PTR. LIBERTATEA OFERITA SI NUMAI BINE
     
    #7
    emil1 gefällt das.
  9. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Mitarbeiter

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    Nare nimic , de ce sa nu mai postezi ?
    Asta e la digi nai ce face
    Vezi atunci de un card de Focus , e tot pe 1°W
    Sau sa intri in Cs dar iar cu recul tau cred ca numai client poti fi
     
    #8
    guestxx gefällt das.
  10. Lenrok
    Offline

    Lenrok New Member

    Registriert:
    1. Mai 2009
    Beiträge:
    26
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    Salut Emil ai reusit sa programezi pe diablo Bka-Rsa
     
    #9
  11. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Mitarbeiter

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    Sincer Nu
    Nici nu am incercat , in ultimul timp am fost foarte ocupat
     
    #10
    guestxx gefällt das.
  12. lau
    Offline

    lau New Member

    Registriert:
    9. April 2009
    Beiträge:
    101
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Elektro...
    Ort:
    N (D)- (ex Timisoara )
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    Cit ai dat pe rec.original de la DIGI ?
     
    Zuletzt bearbeitet: 14. Dezember 2011
    #11
    danialzuchelkow gefällt das.
  13. guestxx
    Offline

    guestxx New Member

    Registriert:
    8. Juni 2012
    Beiträge:
    7
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    salut,oameni buni.am si eu o problema cu receiverul de la digi.am modelul HSS-7160NA cu cartela originala in albastru.intrebarea mea este urmatoarea, pot folosi cartela digi tv in alt receiver?daca da va rog frumos dati-mi cateva exemple de receivere care merg cu kartela digi tv . am citit prin forum am inteles ca humax ar fii unul dintre cele mai bune,dar nu sunt sigur sunt incepator.inca o intrebare este posibil sa receptionez digi tv s-au alt pachet de programe din tara cu un receiver in care se pun codurile nagra s-au conax,fara a detine kartele originale?este posibil ?daca da, ce echipament imi trebuie pentru a le receptiona?sunt din germania si am thor0.8grade.va multumesc pentru rasunsuri,salut.
     
    #12
  14. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Mitarbeiter

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    sal
    recuri merg mai multe modele , care pot servi Oscam sau Sbox emu
    de preferat Dreambox
    dar si atunci iti trebe RSA , o extractie din recul original
    nu mai merge cu key sau alte coduri fara kartela numai daca faci CS
     
    #13
    guestxx gefällt das.
  15. guestxx
    Offline

    guestxx New Member

    Registriert:
    8. Juni 2012
    Beiträge:
    7
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    multumesc mult de tot emil1 pentru raspuns.pot sa-mi spui te rog ce inseamna RSA?se poate cumpara de undeva?s-au cum se poate extrage din receiverul original?exista vre-o instructiune pe aici in forum cum se procedeaza?CS inseamna cardsharing?dreambox 500hd, dreambox 800hd sunt ok?ar merge cu kartela originala?s-au exista si alte modele m-ai ieftine care servesc oscam si sbox?s-au as putea cumpara de undeva receivere care sunt complet preparate in care doar sa bagi kartela digi tv si gata merge?te rog nu te supara sunt multe intrebari,sunt incepator.multumesc,salut.
     
    #14
  16. adyloco
    Offline

    adyloco New Member

    Registriert:
    30. April 2012
    Beiträge:
    1
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Salut! Vreau sa fac un abonament la digi satelit si as vrea sa stiu care rec ar fi mai bun, dintre toate conservele pe care le vinde digi.
    Astept parerile voastre. Multumesc
     
    #15
  17. lau
    Offline

    lau New Member

    Registriert:
    9. April 2009
    Beiträge:
    101
    Zustimmungen:
    8
    Punkte für Erfolge:
    0
    Beruf:
    Elektro...
    Ort:
    N (D)- (ex Timisoara )
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    Mai buna pt.ce.Deocamdata la digi iei ce primesti.Numai s-a primesti.
     
    #16
  18. scoppy
    Offline

    scoppy Member

    Registriert:
    21. September 2012
    Beiträge:
    46
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Digi Tv - Receiver Technisat

    Deja caut de catva timp in forumuri diverse dar fara succes. Am un Receiver de model Hyundai HSS-5180NA cumparat din Romania de la Digi-TV. Are aprox 18luni vechime si mam saturat de el ca n-are nici macar HDMI. Cardul de la Digi este pe fata albastru si pe spate galben. Scrie RCS & RDS pe el. Stau langa zona Stuttgart un Germania.

    Va multumesc pentru ajutor.
     
    #17

Diese Seite empfehlen