1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

diablo cam wifi cant do DNS lookup

Dieses Thema im Forum "Diablo WIFI/LAN/GSM" wurde erstellt von emilc, 18. November 2012.

  1. emilc
    Offline

    emilc Newbie

    Registriert:
    30. August 2012
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Hi members,
    i have finally got my diablo wifi cam working (hw 2.6 UW2.5)
    but i still have a little problem, i cant connect over the internet with a dns name,
    there aint any problems with internal or external ip address
    the thing i mean with dns name is:
    c:name.dyndns.com port user pass
    but works when i type:
    c:wan/lan-ip port user pass.

    does anyone else have the same problem, read that one or two also have it on this forum.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. carst00n
    Offline

    carst00n Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    41
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Informationselektroniker
    AW: diablo cam wifi cant do DNS lookup

    Hello,
    you should try entering a static IP and Set the DNS to your Router IP.
    The same Problem encountered me using DHCP.
     
    #2
  4. emilc
    Offline

    emilc Newbie

    Registriert:
    30. August 2012
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: diablo cam wifi cant do DNS lookup

    Hi, The ip is already on static. I tried typing the routers ip under DNS even tried typing googles and open dns. But still the same.
     
    #3
  5. hanselpeter
    Offline

    hanselpeter Hacker

    Registriert:
    25. August 2010
    Beiträge:
    312
    Zustimmungen:
    42
    Punkte für Erfolge:
    28
    do you have oscam on your server?
    so you have to install an oscam-version > 7666 and change the cccam-config "receive-timeout" from 2000 to 4000

    be sure that the c-line does not end withe a spacebar or an enter!
     
    #4
  6. emilc
    Offline

    emilc Newbie

    Registriert:
    30. August 2012
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: diablo cam wifi cant do DNS lookup

    yes im using oscam and the version that im using is OSCAM 1.20-unstable_svn build #7934,
    but the thing or should i say the problem is that i cant connect when i type the dyndns.org or no-ip.org same for the client. it works fine when i both type my lan and wan ip address
     
    #5
  7. hanselpeter
    Offline

    hanselpeter Hacker

    Registriert:
    25. August 2010
    Beiträge:
    312
    Zustimmungen:
    42
    Punkte für Erfolge:
    28
    is the port you use correctly forwarded to your server (in your router)?
     
    #6
  8. emilc
    Offline

    emilc Newbie

    Registriert:
    30. August 2012
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: diablo cam wifi cant do DNS lookup

    Yes it is because it works fine when I type my wan ip address, plus under conf-addon-server it says no connected when I type the "name of the address".
     
    #7
  9. carst00n
    Offline

    carst00n Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    41
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Informationselektroniker
    AW: diablo cam wifi cant do DNS lookup

    Is your DynDns working correctly? Maybe there is a configuration error on your Router. Just have look at your log if DynDns Provider can refresh your IP. For controlling trie pinging your DynDns adress in cmd/term.
     
    #8
  10. emilc
    Offline

    emilc Newbie

    Registriert:
    30. August 2012
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: diablo cam wifi cant do DNS lookup

    My account are working fine, because it works with my dream box
     
    #9
  11. carst00n
    Offline

    carst00n Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    41
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Informationselektroniker
    AW: diablo cam wifi cant do DNS lookup

    This is strange. Attempts the Diablo to connect or appears nothing in Oscam log? Did you set the recv_timeout parameter?
     
    #10
  12. emilc
    Offline

    emilc Newbie

    Registriert:
    30. August 2012
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: diablo cam wifi cant do DNS lookup

    When I type the sever name in the cccam.cfg file it can then not connected but connects to the server when typing the wan ip, but when I have connection, it then loses the connection to my router ever 10-20 min and then reconnects. I have tried with 4 different routers. I'm uning the lasteds uw 2.25. Do you or anyone else have the same problem where it losses the connection to the router?
     
    #11
  13. carst00n
    Offline

    carst00n Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    21. Dezember 2011
    Beiträge:
    41
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Informationselektroniker
    AW: diablo cam wifi cant do DNS lookup

    My Diablo ( UW 2.25) works stable over internet with DynDns (provider = dyndns.org). The Diablo doesn´t work properly with all TVs and Receivers. Maybe it could be helpful testing it with other devices. Either it can be helpful decreasing TX Power. Other W-LAN appliances can interefer the Diablo. Could you post your Oscam settings (.conf and .user)?
     
    #12

Diese Seite empfehlen