1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Di** fast

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von misko1234, 27. März 2012.

  1. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ljudi jeli moguce digijevu kartu koja ide preko Oscama da radi na tom Fastmodus ko naprimjer Nds v13,zbog ecm.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    neradi to sa nagra..samo nds karte..i dosad ne sve..
    u taj oscam je ugradzen nds citac..
     
    #2
    misko1234 gefällt das.
  4. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ok hvala, pitanje kaki je kod vas ecem time-------na oscmau ca. 344ms
     
    #3
  5. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    digi 1880

    sa sbox.x86 --> ecm digi [1880:000000:0BCC] [803086078400BE16399B...] ok (363ms) | :emoticon-0148-yes:

    sa kpcs --> katastrofa :emoticon-0172-mooni

    sa oscam --> navodno neradi stabilno zato nisam ni pokusao :confused:
     
    #4
    misko1234 gefällt das.
  6. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    Zasto ti neradi sa kpcs dobro,haj na skype da sredimo to,kod mene fura ko lud
     
    #5
    sbanane gefällt das.
  7. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    @Sbanane- 1802 Radi dobro i stabilno na Oscamu, 1880 ima problema sa Oscam ona bolje i stabilno radi na Sbox, jeli ima kake mogucnosti ecm vrjeme pobojsat.
     
    #6
    sbanane gefällt das.
  8. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    ima nesto za povecanje ecm. pitaj kolegu @murati.:emoticon-0116-evilg ne zezam se malo.

    pokusaj malo sa taktiranje, dvbapi ili services. mozda to malo poboljsa ecm.
     
    #7
  9. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Murati kako to izgleda kod kpcs kako tu sa ecm.
     
    #8
  10. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    kod mene izgleda odlicno plus stabilno,ovako izvadat iz loga
    2012/03/27 23:30:20 [ cu0007 ] 1880&002011/0BEA/89:025D | 341 ms | found digitv | newcamd | xx xx xx xx | kpcs | 23814
    2012/03/27 23:30:20 [ cu0001 ] 1880&002011/0BEA/89:025D | 341 ms | cache2 [digitv] | newcamd | xx xx xx xx | kpcs1 | 25376
    ecm je konstantan..vise mi radi iz cache,tako dami karta nije toliko
    opterecena..i kod sbanane smo sredili sad :D
     
    #9
  11. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Di se moze skinit taj kpcs i koliko para.
     
    #10
  12. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    Zasto para za kpcs misko,kad mozes isto sa oscam dobro nastimovan ,da vadis iz cache isto kao kod druga Muratia sa kpcs
    [​IMG] Verfasst von sbanane

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    sa oscam --> navodno neradi stabilno zato nisam ni pokusao :confused:
    kolega Sbanane malo popustio u vezi Oscama pa se ponekad zabuni znas misko :emoticon-0136-giggl
     
    #11
    sbanane gefällt das.
  13. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ma radi za sad dobro na Oscam, reko da probam taj kpcs samo onako iz zajebancije.
     
    #12
  14. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    Sto se tice kpcs nije bas bacanje para,ako racunamo koliko kosta nap..2 sky godisnje ili 2 digi onda ti dodze ovaj kpcs key dzaba,ali ja kazem uvjeka,sve zavisi sta Covjek sve hoce,i kao u svemu,koliko Para toliko Muzike :)
     
    #13
  15. m@tias
    Offline

    m@tias Newbie

    Registriert:
    15. Juni 2011
    Beiträge:
    8
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    @murati imam licencirani kpcs i doista ne vidim razliku u ecm time izmedju kpcs i oscam za digi karticu i mnoge druge
    ne kazem da se kpcs ne isplati kupiti jer je vrlo vrlo stabilan i ne trazi restart mijesecima
    jedina zamijerka od mene je sto @ivano nije implementirao webif za kpcs
     
    #14
  16. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    sto se tice samog ecm nije u tome Problem,bas kao sto si naveo je u tome sto je stabilan,
    znaci radi bez pada,i restarta,ako se dobro ustima ;)
    za webinf smo imali,hocu rec imao sam priliku da isprobam tu verziju,
    vjeruj mi da smo se brzo odlicili da to izbacimo,na svaki put kad se salje upit na karte
    izpadne pokoja,zato je bolje da radi stabilno nego neke jos komplikacije dase ubace..
     
    #15

Diese Seite empfehlen