1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

DB 500 HD pitanje

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von kisisev, 15. März 2011.

  1. kisisev
    Offline

    kisisev Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    11. Juli 2009
    Beiträge:
    99
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Elektriker
    Ort:
    Zurich
    nabavio sam si db 500hd orginal pa me zanima par stvari ako netko moze pomoc?
    ovako koji najbolji image preporucujete za njega za koristenje u cs-u na ccam,i kako je najlakse ubacit image,preko bronswera ili nekako drukcije!?
    hvala unaprijed!
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: DB 500 HD pitanje

    i moj buraz je kupio isti reciver prosle sedmice. ja sam mu preko firefox-a instalirao gemini 5.1 i na njega sam mu onda instalirao ovaj CCcam koji sam dole zakacio. sa gemini radi ko svicarski sat. :good:
     
    #2
    kisisev und sbanane gefällt das.
  4. kisisev
    Offline

    kisisev Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    11. Juli 2009
    Beiträge:
    99
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Elektriker
    Ort:
    Zurich
    AW: DB 500 HD pitanje

    hvala majstore,a jesi preko blue panela instaliro cccam ili rucno ubacio!?
     
    #3
  5. motumba
    Offline

    motumba VIP

    Registriert:
    8. Dezember 2007
    Beiträge:
    1.498
    Zustimmungen:
    493
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    Germany
    AW: DB 500 HD pitanje


    Pozzz

    Preko bluepanela kod gemini-images ne funkcionise vise online instalacija camova,..to vec odavno. ukenjali se :)
    moras rucno, minut posla.

    ako neznas ili ako ti je muka, uzmi newnigmu,.kod njih se jos moze preko bluepanela.

    pozz
     
    #4
    kisisev gefällt das.
  6. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: DB 500 HD pitanje

    otpakujes rar datoteku i ubacis u tmp datoteku na reciveru. onda ides na blue panel pa onda na Datei Manager. pa onda ides do tmp ordnera i onda na instalieren i to bi bilo to.:emoticon-0167-beer:
     
    #5
    kisisev gefällt das.
  7. kisisev
    Offline

    kisisev Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    11. Juli 2009
    Beiträge:
    99
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Elektriker
    Ort:
    Zurich
    AW: DB 500 HD pitanje

    hm nisam nikad to radio,znaci ubacivam cccam preko total comandera?
    valjda cu se snaci!jel mogu sta zeznut pri tome?
    il je bolje new enigma stavit i ne zezat se,u ceme je razlika izmedju newenigma i gemini 5.1,hvala svakako na odgovorima!
     
    #6
  8. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    Re: AW: DB 500 HD pitanje


    Hallo

    Ma nemas sta zeznit skini CCcam u datei foramtu tar.gz i to stavis preko DCC u TMP
    onda ides na Adons i mauel instalieren i nemoj da tu CCcam datei entpacken
    nego stavis je samo samo tako neodpakovanu.

    pozdrav
     
    Zuletzt bearbeitet: 15. März 2011
    #7
    kisisev gefällt das.
  9. kisisev
    Offline

    kisisev Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    11. Juli 2009
    Beiträge:
    99
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Elektriker
    Ort:
    Zurich
    AW: DB 500 HD pitanje

    budem pokusao ako di zapnem javit ti se prijatelju!
    pozz
     
    #8
  10. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: DB 500 HD pitanje

    u var/etc ubaciti!
     
    #9
    kisisev gefällt das.
  11. kisisev
    Offline

    kisisev Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    11. Juli 2009
    Beiträge:
    99
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Elektriker
    Ort:
    Zurich
    AW: DB 500 HD pitanje

    moze objasnjenje za sto je ovaj addons i fal samo to trebam onda ubacit ili..
    hvala
     
    #10
  12. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: DB 500 HD pitanje

    pa ubacis taj file tamo i skidas sa servera kao i do skoro!
     
    #11
    kisisev gefällt das.
  13. kisisev
    Offline

    kisisev Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    11. Juli 2009
    Beiträge:
    99
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Elektriker
    Ort:
    Zurich
    AW: DB 500 HD pitanje

    hvala svima na poduci!
     
    #12
  14. kisisev
    Offline

    kisisev Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    11. Juli 2009
    Beiträge:
    99
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    Beruf:
    Elektriker
    Ort:
    Zurich
    AW: DB 500 HD pitanje

    jel ima tko kakve upute kako da ubacim gemini image preko bronswera u db 500 hd!
    trazim po forumu al nikako naci!i kako da provijerim koju je ip dodijelio router?
    hvala
     
    #13
  15. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    #14
    kisisev gefällt das.
  16. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: DB 500 HD pitanje

    Evo ti ovde na ovom

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    -u sa Dream-Multimedia WEB Site.

    Neznam kakav Router imas ali kod mene se to na Pirelli Routeru nalazi pod Netzwerk-Geräte. To ti je u principu isto kod svakog Routera.
     
    #15
    kisisev gefällt das.

Diese Seite empfehlen