1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

dali je moguce da se update tv total kartica u dm

Dieses Thema im Forum "TotalTV" wurde erstellt von novitec, 9. September 2010.

  1. novitec
    Offline

    novitec Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    28. November 2008
    Beiträge:
    47
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    Zdravo drusto:drinks:
    gledao sam malo kroz forum ali nisam mogao da nadjem na ovu temu nista dali je moguce u DRIMU da se kartica updata od totala ili mora da ide uvek u orginalca da se osvezi ? (DM600)

    pozdrav svima i hvala unapred na strucnim savetima :emoticon-0150-hands
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    Zdravo..
    Nemas potrebe..ona radi u Dreamu odlicno Update...
     
    #2
  4. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    kod mene vec dve godine radi sto u dreamu,sto u smargu i samo se vise kanala pojavljuje,ne treba tu nikakav update!
     
    #3
  5. novitec
    Offline

    novitec Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    28. November 2008
    Beiträge:
    47
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    hmm
    :emoticon-0138-think
    evo kako je bilo
    bio sam na odmoru kada sam se vratio datum je prosao za update (regenerisanje ) ,ok ostavim ga preko dana i cele noci na kanalu od jednog od pinka jer imam full paket (oni drugi su radili obicni) nista se nije desilo i tek kada sam ga ubacio u orginal posle dobri 10-tinu minuta proradio i onda sam ga vratio ponovo u drimu.
    sledece regenerisanje kako pokazuje sredinom oktobra :^o): gde mislim da nece opet da uradi jer kada sam prosirio paket na pocetku maj ili juni neznam tacno bas ali nije hteo da pokrene ove dodatne kanale sve dokle ga nisam ubacio u orginalca, pa sam mislio da sam mozda neki red zaboravio da upisem i da zbog toga ne regenerise karticu :emoticon-0174-bandi
     
    #4
  6. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    zdravo..

    To ide ovako..znaci kad se Karta negleda onda pada u tako zvani standby modus..gdje se tek pokrece nakon Update sto je vec poznato..sad ja neznam kako su oni tebi Registrovali te nove Pakete jer ti imas u Cccam toolu Info PHP gdje ti stoje Provideri vidi tu dali svi pocinju sa istim parametrom..
     
    #5
  7. janicar
    Offline

    janicar VIP

    Registriert:
    5. August 2008
    Beiträge:
    202
    Zustimmungen:
    312
    Punkte für Erfolge:
    0
    Ort:
    BiH
    Homepage:
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    ako ti je u newcs-u nece povuci update nikad bez original resivera, a na cccam ide samo sto trebas staviti par F linija 2 0 1 , eh sad ima jos jedna caka da ne cekas kad je ubacis u original resiver tih 10-15 minuta to mozes odraditi za minut , ovako :
    ubacis kartu u njihov original resiver i kad ga upalis pojavi se instalira se molim sacekajte 2 puta pritisnes back tipku na daljincu (ili onu uvrnutu strelicu) i brzo kucas 2485 i on ide do 100% ubacuje update,kasnije se resetuje , upali ga ugasi stavi na neki kanal i radi sve kao satic
     
    #6
  8. novitec
    Offline

    novitec Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    28. November 2008
    Beiträge:
    47
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    to je mozda moj problem jer taj reciver se skoro ne upotrebljava stoji u standby i sluzi najvise vremena kao da deli sa drugima a slabo kada gledam na njega a ovo sa php neznam ali stoji ovako
    Entitlement info
    008c 04-11-2010
    00be 04-11-2010
    0ff3 04-11-2010
    0fff 04-11-2010
    i dotle radi kada dodje datum oni se ugase ali samo ovi dotani mislim
    da su ovi dva zadnja od pinka a ostalo radi sada sam poslusao savet od janicara da posle f linie stavim 2 0 1 pa videcemo dali ce da se primi :whistle2:
     
    #7
  9. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    da to u svakom slucaju ce da pomogne,vec ako negledas preko tog Boxa onda je logicki da nece ni da povuce Upadte..ti trebas u svakome slucaju da upises par tako F: i neces imati brige...
     
    #8
  10. saki
    Offline

    saki Meister

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    720
    Zustimmungen:
    51
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    sve je to ok,ali ja imam problem da u orginal reciver dobijem poruku da ova tv total kartice nije autorozivana za ovaj dekorder.I sta sad da radim a celo vreme radilo sve
     
    #9
  11. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    onda ili tije Karta blokirana ili si zamjenuo Boxove..ili Kartice..
     
    #10
  12. saki
    Offline

    saki Meister

    Registriert:
    1. Januar 2009
    Beiträge:
    720
    Zustimmungen:
    51
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    nemoguce isti box ali nine blokirana juce radila jos a placeno za celu godinu unapred
     
    #11
  13. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    eh onda je nesto sa Karton..ili riknula dok je ne prepoznava orginal Box..Karta i Box su povezani kao sto se vec zna..i tako BOX prepoznava odmah Karte cim se stavi u Slot..vidi daje nisi slucajno okrenuo naopako..
     
    #12
  14. switti
    Offline

    switti Ist oft hier

    Registriert:
    6. April 2008
    Beiträge:
    140
    Zustimmungen:
    36
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    Nazovi samo u Total TV Service

    I kod mene je tako bilo, pa sam zvala i oni su za sec aktivirali sve.

    Trebas da stavis u Orginal Box Nazoves ih o ini ti reknu da ides na kanal 22 i za sec ce ti slika doci.

    Pozzzz
     
    #13
  15. novitec
    Offline

    novitec Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    28. November 2008
    Beiträge:
    47
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    :read:evo prosao je taj 04.11.2010
    i kao sto sam vec pisao danas nema nista i ako sam u f moja 2 box-a aktivirao da mogu mu pomazu oko update
    ali dobro, probao sam s ono 2485 od janicara, jeste update napravio ali nece da radi sada stoji vec preko pola sata uvek je greska (4) i treba da ih zovem pise ali jos malo cu da sacekam pa da vidim sta ce da bidne nemam volju da ih zovem neznam dali ima neki kanal prednost kod kojega brze dobiva taj ping kao naprimer sto kaze switti da su mu rekli da prebaci na 22 ili je tehnicar taj samo hteo da ga posalje preko te frekvencije i da nema veze na kome kanalu normalno stoji da bi update napravio
    pozdrav svima:whistle2:
     
    #14
  16. novitec
    Offline

    novitec Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    28. November 2008
    Beiträge:
    47
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dali je moguce da se update tv total kartica u dm

    radi, gde iskren da budem posle pola sata poceo sam da sumnjam od najgoreg (karta riknula) ali u ovom slucaju je bilo samo pitanje vremena, a sad mu dugo vremena trebalo, ostavio sam ga i radio prosao par puta pored pogledao nista stoji da se pozove servis sa greskom (4) sve crno nista :read:ja hteo da krenem u kupovinu i ono kao da se cuje nesto :emoticon-0184-tmi: pogledam i ono radi necu sada da preterujem ali mislim da ovoga puta cak i preko 2 sata trajalo nisam merio ali dugooo mu trebalo da ga updata
     
    #15

Diese Seite empfehlen