1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

D-Smart DMM 800

Dieses Thema im Forum "Turkish" wurde erstellt von wiges, 21. Februar 2009.

Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.
  1. wiges
    Offline

    wiges Newbie

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    8
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Selam d-smarti Dreambox 800 de nasil karti yakmadan calistirabirim,
    bloker filan varmis bunu nerden bulabilirim
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: D-Smart DMM 800

    d-smart kartini orjinal receiverinden haric biryerde kullanirsan yakarsin, dikkat et....blocker dedigin aleti internet üzeri alabilirisin....google`den dene.....elimde su an adres yok ama derhal hal etmeye caliscam....
     
    #2
    arslanpower gefällt das.
  4. wiges
    Offline

    wiges Newbie

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    8
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: D-Smart DMM 800

    google tarattim ama bloker olaninda karti yanmis , ve 250 -300 YTL arasi bu bloker denen seymis.
    Yok mu bunun bir caresi biktim su dandik kutudan:(
     
    #3
  5. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: D-Smart DMM 800

    aynen dedigin fiyat....ve garantisi yok yanmicak diye....simdi ben sana bunlari bastan deseydim, bana küfür ederdin, bu ne anlar yahu derdin diye kendin gördün ve buldun....
     
    #4
    arslanpower gefällt das.
  6. wiges
    Offline

    wiges Newbie

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    8
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: D-Smart DMM 800

    simdi ben bu karti pc de server kurup ordan versem dreamboxa ve EMM almasini kapatsam sadece ECM yollucak, cünkü bazi boardlarda okudugumu göre karta atak yokmus sadece karti randevuya cagiriyormus , mesela randevu zamani org. Box kapali ise acilinca yapiyormus bu olayi,
    sence olurmu öyle, cünkü pc deki kart okuyucuya canaktan sinyal gelmiyor yani onlara göre Box kapali, ve kart kapaninca yine Org. boxuna koyup acilmasini beklemek.

    Olurmu sence
     
    #5
  7. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: D-Smart DMM 800

    dedigin gibi olur....ama dikkat edecegin seyler var....pc`de tv kartin yoksa hangi sinyallari "cözecek" diye bilmez....onun icin o sinyalleride devam vermez....

    senin bu dedigin yöntemle inan birkere denedim, ayarlamasi coook zor....becerdim ama gel bana sor birkere daha yapabilirmisin diye....hem benim denedigim kart, kebap`ti....D-Smart karti degildi....valla yakarsin sonra ugras babam ugras....

    selamlar....
     
    #6
    arslanpower gefällt das.
  8. wiges
    Offline

    wiges Newbie

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    8
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: D-Smart DMM 800

    Persembeyi bir atlatalim cimbomum turu gecerse birakirim.... yok yenilirse denerim pc de nasil olsa uefa maci disinda önemli bir sey yok D-smart ta
     
    #7
  9. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: D-Smart DMM 800

    aynen öyle....hadi bol sanslar....
     
    #8
    arslanpower gefällt das.
  10. Star 2001
    Offline

    Star 2001 Ist oft hier

    Registriert:
    5. Februar 2009
    Beiträge:
    121
    Zustimmungen:
    19
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: D-Smart DMM 800

    Selam Arkadaslar!!!!
    Benim Dreamboxda 7020 D-Smart Karti yandi EMM Bloke olduhu halde!!!!!
    Simdi Marta Türkiyden yeni karti alacam ve Gidi Gidiyor dan bir
    Blocker ismarlayacam Arkadaslar denemis (7Ay simdi Kadar) calisiyormus:hell
    Sadece Kart Kapaninca Orginal Boxa Activliyor Bilginise:thank_you:
    Star 2001
     
    #9
  11. wiges
    Offline

    wiges Newbie

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    8
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: D-Smart DMM 800

    iyide bloker cok pahali 300ytl.... 3 tane kart alirim o paraya...
    ama sen bilirsin belki daha ucuzunu bulursan haber ver bana
     
    #10
  12. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: D-Smart DMM 800

    aynen öyle....bencede daha cok pahalli....orjinal receiverde izlerim daha iyi....sonra bakilir caresine....
     
    #11
    arslanpower gefällt das.
  13. gino29
    Offline

    gino29 Ist oft hier

    Registriert:
    21. Januar 2009
    Beiträge:
    162
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: D-Smart DMM 800


    Sen ne yazdigini biliyormusun?

    [​IMG] AW: d smart karti DM 800 de calisirmi?
    1. d-smart kartini orjinal receiverinde calistirdiysan, baska receiverde calismaz...
    2. d-smart kartini sharing yapmak istiyorsan blocker lazim...(yaklasik 300tl)...
    3. pure eazybox gösteriyor evet haklisin ama 2. sene ne olcak, yada server takildiginda kanallar göstermediginde kimi aricaksin???
    4. baska forumlarin reklamini burda lütfen yazma, yasaktir...
    5. irdeto karti dreamboxlarda blue-cam modul ile calisiyor...
    __________________
    SARI LACIVERT RENGIMIZ FENERBAHCEM HERSEYIMIZ; HICBIRSEYE DEGISMEYIZ; CÜNKÜ FENERBAHCELIYIZ.......

    Yardimci olabildiysem bir Tesekkürü fazla görmeyin....Tesekkür buttonuna basin...Sagolun Varolun

     
    #12
    arslanpower gefällt das.
  14. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: D-Smart DMM 800

    ne demek istiyorsun sen???? aciklarmisin????
     
    #13
    arslanpower gefällt das.
  15. gino29
    Offline

    gino29 Ist oft hier

    Registriert:
    21. Januar 2009
    Beiträge:
    162
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: D-Smart DMM 800

    bir kere original receivere takmassan yanmaz yaziyorsun ardindan original receivere koyup update edilmeli simdi durem nasil?
     
    #14
  16. bora1907
    Offline

    bora1907 VIP

    Registriert:
    4. November 2008
    Beiträge:
    1.494
    Zustimmungen:
    696
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    PISKOPAT FENERLI
    Ort:
    KADIKÖY
    Homepage:
    AW: D-Smart DMM 800

    orjinal kartini d-smartin verdigi receivere takarsan baska receiverde calismaz......d-smartin karti NDS o karti sharing yapmak istiyorsan bloker takman gerek.....normal izlemek istiyorsan kendi dreamboxda misal newcs yüklüyorsun receivere kart calisiyor.....simdi anladinmi.....

    irdeto kartinla karistirma irdeto, cryptoworks kartlari digitürkün......

    d-smartinki ise NDS....

    hadi kolay gelsin....

    NOT: sharing yapmicaksan, ben orjinal receiverine takarim ordan izlerim.....en azindan sorunsuz 100% calisacak....
     
    #15
    arslanpower gefällt das.
Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.

Diese Seite empfehlen