1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Cyfra+ pre, jaki modul?

Dieses Thema im Forum "Polsat/Cyfra PayTV" wurde erstellt von ricardonoone, 28. Juli 2012.

  1. ricardonoone
    Offline

    ricardonoone Newbie

    Registriert:
    27. Dezember 2008
    Beiträge:
    1
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Czesc ,
    podczas ostatniego pobytu w Polsce kupilem C+ w wydaniu prepaid :)
    nu stoje przed malym problemem, z jakim modulem CI+ pracuje ta karta ?
    najlepiej by bylo jezeli ten nowy modul by tez ze SKY pracowal , to znaczy CYFRA+ i SKY w jednym module ( nie mam ochoty kazdym razem wymieniac modul)


    Hartware: Sony Bravia z CI+ slot, zintegrowany sat dekoder
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.268
    Zustimmungen:
    9.394
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Cyfra+ pre, jaki modul?

    czeba bylo najpierw pytac a potem kupowac

    cyfra jest seca , wiec potrzebujesz modul aston od wersji 1,3 wzwysz , dostaniesz na alegro albo ebeyu na tony

    jezeli masz programy HD na twoim preypeyd topotrzebujesz astona 2.0

    sky i cyfra w 1 module nie poleci , nie ma szans , mozesz se kupic ewentualnie 2 smargo alboeasymouse i podpiac obie karty przez usb do serverka albo reciviera

    karta cyfry smiga bez problemu przez czysty cccam , jezeli twoj recivier potrafi jakies emu
     
    #2
    ricardonoone gefällt das.
  4. banan61
    Offline

    banan61 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. Mai 2009
    Beiträge:
    98
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    NRW
    AW: Cyfra+ pre, jaki modul?

    A naprzyklad Diablo Cam z 2-ma czytnikami? Tez nie pojdzie?
     
    #3
  5. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.268
    Zustimmungen:
    9.394
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Cyfra+ pre, jaki modul?

    nie wiem na 100% , dlatego nie proponuje

    pozatym wydaje mi sie ze trzeba karte ciac zeby wlazly do modulu ( o ile pamietam 1 cala , droga mala jak sim ) ale moge sie mylic
     
    #4
  6. banan61
    Offline

    banan61 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. Mai 2009
    Beiträge:
    98
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    8
    Ort:
    NRW
    AW: Cyfra+ pre, jaki modul?

    Nie, nie mylisz sie.Ale to moze dzialac.
     
    #5
  7. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.268
    Zustimmungen:
    9.394
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Cyfra+ pre, jaki modul?

    moze , ale wcale nie powiedziane ze bedzie na 100%

    ja bym proponowal ci jednak 2 zewnetrzne czytniki i wpiac w cos co bedzie czytac obie karty naraz ( moze puzniej dojdzie trzecia i czwarta ) i bedzie znowu problem
     
    #6
    ricardonoone gefällt das.

Diese Seite empfehlen