1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

cs preko umts

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Die nackte Kanone, 17. Oktober 2011.

  1. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    hi,
    neka mi ne zamjere oni koji su odgovorni na ovom forumu jer cu mozda postaviti temu koja vec negdje vjerojatno postoji, koju ja nisam uspio naci ( samo na njemackom, a tamo razumijem samo bahnhof).stoga bi zamolio onoga tko mi moze pomoci oko pitanja cs i umts,
    da li je moguc cs preko umts i kako (molim za opsirniji opis)?
    posjedujem umts od O² 1gb i dreambox 500s.

    hvala
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. Biljan
    Offline

    Biljan Ist oft hier

    Registriert:
    2. Juli 2010
    Beiträge:
    170
    Zustimmungen:
    216
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ort:
    Salzburg
    #2
  4. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: cs preko umts

    Moze treabi ti Modem/Router sto ima funkciju 3G/4G (UMTS) ustekas un njega Usb stik i onda sa Eternet kablom povezes Modem i 500S. Pitanej je samo sto je i kolega@ Biljan pito je hoces samo da budes klient ili hoces da djelis karticu tvoju sa drugima, onda ti treba Modem sto mozes otvorit port.

    pozdrav
     
    #3
  5. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: cs preko umts

    da, to sam zaboravio napomenuti-kao klient... i zamolio bih vas ako mi mozete reci koji su modemi najbolji do najpovoljniji za to i moram li na novo sve instalirati u dm 500s ili jednostavno to sve samo spojiti kako je misko1234 opisao.
    hvala
     
    #4
  6. Biljan
    Offline

    Biljan Ist oft hier

    Registriert:
    2. Juli 2010
    Beiträge:
    170
    Zustimmungen:
    216
    Punkte für Erfolge:
    43
    Ort:
    Salzburg
    AW: cs preko umts

    Neznam kako ide u Njemackoj i sta nude. U Austri uzmes Router od svog Provaidera koji navodno nekosta nista (ugovor 24 mjeseca). Spojis sa dm i treba da DHCP bude aktiviran. Taj sto ti daje liniju trebao bi da ti pomogne ako se nerazumijes, svega 5min. posla preko teamViewer. inace pomoce ti neko sa foruma.

    Pozdrav
     
    #5
    Die nackte Kanone gefällt das.
  7. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: cs preko umts

    Jedan Pajdo koristo ovaj modem ( poslo sam ti PM) samo spojis 500S sa kablom nemoras nista mjenjat upali samo DHCP na reciveru i Modemu, i narvno moras u modemi da postavis konfiguraciju od tvog provajdera (zugangsdaten ubacit u modem).

    pozdrav
     
    #6
    Die nackte Kanone gefällt das.
  8. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: cs preko umts

    ja imam fritz!box (sl wlan) koji ima prikljucak za usb- B stecker 233 i ako bi fritzia i umts stik spojio sa adapterom "B stecker auf A buchse" da li bi to funkcioniralo?
     
    #7
  9. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: cs preko umts

    pozz
    nasao sam nesto na youtube. mozda ce ti ovo malo pomoci uvezi fritzbox
    [video=youtube;z8aowi18XR0]http://www.youtube.com/watch?v=z8aowi18XR0[/video]

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    Zuletzt bearbeitet: 18. Oktober 2011
    #8
  10. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: cs preko umts

    ima li netko iskustva sa Fritz!Box sl wlan i O²?
     
    #9
  11. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: cs preko umts

    hallo misko1234, mozes li molim te pojasniti kako da ubacim ip adresu i netmask u dm? nabavio sam tp link koji si mi preporucio i uspostavio sam internet ali ne mogu dm da aktiviram...dhcp je ukljucen i na routeru i na dm-u ali ne ide.kad zelim da testiram netzwerk na dm-u onda imam samo nameserwer i gateway zeleno a ip i netmask ostaju crveni...ako ima netko na forumu da mi pomogne bio bih mu zahvalan... pozdrav
     
    Zuletzt bearbeitet: 3. November 2011
    #10
  12. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: cs preko umts

    Je si aktviro u dm Netzwerk tamo dije DHCP tu moras i to da aktviras.

    pozdrav
     
    #11
  13. Die nackte Kanone
    Offline

    Die nackte Kanone Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    6. Dezember 2010
    Beiträge:
    48
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: cs preko umts

    ide sa tp link...uspio sam.pozdrav
     
    #12
  14. misko1234
    Offline

    misko1234 Meister

    Registriert:
    6. September 2010
    Beiträge:
    917
    Zustimmungen:
    156
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: cs preko umts

    super, daljinski u ruku i :emoticon-0170-ninjauzivaj
     
    #13

Diese Seite empfehlen