1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Talk Compatibility with FRANSAT official smart card?

Dieses Thema im Forum "DeltaCam" wurde erstellt von albert.nadette, 22. Oktober 2013.

  1. albert.nadette
    Offline

    albert.nadette Newbie

    Registriert:
    8. September 2013
    Beiträge:
    11
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    Can someone confirm that he succeeded to activate a brand new fransat card with the DeltaCam?
    I am asking this question before to buy a fransat card alone or if I better buy a the card together with their PCMCIA module.
    Thanks.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. fun7
    Offline

    fun7 Super Elite User Supporter

    Registriert:
    13. März 2013
    Beiträge:
    2.913
    Zustimmungen:
    1.805
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Compatibility with FRANSAT official smart card?

    Better to buy with official CAMs, because they could change AES or whole Overcrypt Algo one day, an then you dont have a guarantee that it will ever work in 3rd party cams again.
     
    #2
    albert.nadette gefällt das.
  4. alpha+
    Offline

    alpha+ Newbie

    Registriert:
    25. Dezember 2012
    Beiträge:
    14
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: Compatibility with FRANSAT official smart card?

    yes delta cam works only with fransat hd card 041950 ,but better use official cam from Aston its called Minisat
     
    #3
    albert.nadette gefällt das.
  5. flieder
    Offline

    flieder Newbie

    Registriert:
    20. Mai 2013
    Beiträge:
    1
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Re: AW: Compatibility with FRANSAT official smart card?

    I tried a brand new Fransat card with official CAM in my TV (Philips, with CI-slot). It worked instantly. But this combination did not work in my saltbox (VU+). But if I change the official CAM to Deltacrypt it works. It is not a reliable way. If you buy an Aston minisat I think there might be another problem because the Fransat receiver is in the cam and you probabely have to use an extra remote. Perhaps someone can report own experiences with the Aston minisat.
     
    Zuletzt bearbeitet: 1. Mai 2014
    #4

Diese Seite empfehlen