1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

ClarkeTech ET-9000

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von Lenrok, 22. Oktober 2011.

  1. Lenrok
    Offline

    Lenrok Newbie

    Registriert:
    1. Mai 2009
    Beiträge:
    26
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    3
    Salut,cunoaste cineva reciverul et-9000, nu ma descurc deloc cu reciverul la programare ptr digi cartela si bsa-bka in oscam sau scam sint incepator
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: ClarkeTech ET-9000

    Salut

    Ai schimbat imaginea pe rec sau o ai tot Originala ?
    Aici ai toate informatiile despre recul tau

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    Citeste cu atentie ca este scris ce si cum sa faci , sincer eu nu stiu de unde sa incep sa iti explic
    Nu am recul dar este usor dupa ce am citit
    Pentru imagine ai aici :

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    Iar pentru emu ai aici :

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    Pentru a folosi cartea digi ,instalezi Cccam 2.1.3/Oscam
     
    #2
  4. Lenrok
    Offline

    Lenrok Newbie

    Registriert:
    1. Mai 2009
    Beiträge:
    26
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: ClarkeTech ET-9000

    Hallo Emil,imaginea-HDFreaks.ccv4.2 am gasit oscam-cccam,sky- karte functioneaza dar la digi-karte nu mai stiu ce sa fac, cum sa pun oscam conf.digiN3 in receiver la-m deschis cu microsoft word am trecut rsa-bka trebuie sa-l schimb in alt program sau nu.
     
    #3
  5. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: ClarkeTech ET-9000

    Pai de aia nu merge ,nu trebuie cu word
    cu notepad baga datele

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #4
  6. Lenrok
    Offline

    Lenrok Newbie

    Registriert:
    1. Mai 2009
    Beiträge:
    26
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: ClarkeTech ET-9000

     
    Zuletzt bearbeitet: 29. Oktober 2011
    #5
  7. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: ClarkeTech ET-9000

    Ipk. este un sistem pentru linux
    asta se instaleaza in rec
    ce vrei tu sa configurezi nu te inteleg , doar nu vrei sa programezi
     
    #6
  8. Lenrok
    Offline

    Lenrok Newbie

    Registriert:
    1. Mai 2009
    Beiträge:
    26
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    3
    AW: ClarkeTech ET-9000

    Servus Emil nu reusesc sa introdug rsa si bka in receiver am incercat cu dcce2.120 si cu cc.1.1 ceva fac gresit si nu-mi dau seama ce
     
    #7

Diese Seite empfehlen