1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Ccam me fritz box 7270

Dieses Thema im Forum "Krejt për Reciver" wurde erstellt von tavniku, 12. März 2010.

  1. tavniku
    Offline

    tavniku Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. Oktober 2009
    Beiträge:
    83
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    E kame nje fritzbox 7270 edhe po du me rregullu me ccam server po kete fritzbox e kame te lidhur ne nje tjeter fritzbox 7240(router) edhe e kame instalue nje freetz image po nuk po munda me leshuare ccamin edhe me totalcommander po mundem me u lidhe por spo di qyshe duhet me leshue ccamin edhe prej usb ku duhet mi qite.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. tavniku
    Offline

    tavniku Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. Oktober 2009
    Beiträge:
    83
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Ccam me fritz box 7270

    A kerkushe ska server me fritzbox a.
     
    #2
  4. kodiak
    Offline

    kodiak Hacker

    Registriert:
    6. Oktober 2008
    Beiträge:
    301
    Zustimmungen:
    34
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Ccam me fritz box 7270

    Une spo e kutpoj pytjen tane....frizbox eshte vetem router/modem per lidhje me internet dhe ska tbaj me cccam,cccam instalohet ne Dreambox ose PC.
     
    #3
  5. tavniku
    Offline

    tavniku Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    8. Oktober 2009
    Beiträge:
    83
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: Ccam me fritz box 7270

    Jo gabim e ki se cccami punon si server edhe ne fritzbox bile qyshe po lexoje se punon edhe ma mire se ne dreambox apo ne pc per ate jame ka e provoje.
    Po deri tani arrita te perdore si server por vetum ne shtepi e nuk po muna hala me gjete per me dale edhe jashte shtepise me cccam, se po me duket diqka problemi me porte se i kame dy fritzboxa njerin e kame te lidhun dy pc edhe nje server debian edhe kete fritzboxin tjeter qe po du me marue server.
    Te pershendet Tavniku
     
    #4
  6. heka
    Offline

    heka Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    22. April 2009
    Beiträge:
    31
    Zustimmungen:
    3
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Ccam me fritz box 7270

    A ke rreguluar nje dyndns adresse?
    Nese ke pyetje, une e kam nje 7170 si server.

    tung heka
     
    #5

Diese Seite empfehlen