1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Blackbox 500Sat

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von trupale, 5. Juli 2011.

  1. trupale
    Offline

    trupale Freak

    Registriert:
    4. Februar 2009
    Beiträge:
    230
    Zustimmungen:
    29
    Punkte für Erfolge:
    28
    Blackbox 500 Sat, odjednom slika pocrnela i nema vise nikakvog signala. Crko kao zec. Kupljen ovde u boardshopu pre 8-9 meseci, imao Gemini 4.6no bomb, i radeo je super svo vreme. Kada ga povezem sa mreznim adapterom ne reaguje ali ako kabli izvadim 5-6 puta onda se upali zelena silica inace ne gori, ali se desava i da se upali i crvena ili obe zajedno. Kada ga povezem sa Dreamup ne prepoznaje ga , a sa televizorom ne salje nikakav signal. Mislim da je zreo za kantu. Ako neko ima bar neko resenje neka napise. Pozdrav.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Blackbox 500Sat

    haj Trupale
    Probaj sa stekerom da ga nabrzinu ukljucis i izvadis steker iz struje.bar jedno 8-10 puta.ako to nebude klapalo otvori poklopac i pogledaj elkose da nije koji explodirao.
    nadam se da ces da uspijes....
    drzim ti fige....!!!!!
     
    #2
  4. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Blackbox 500Sat

    mozda je spoljni napajac vrisnuo. to hoce da crkava kod kineza
     
    #3
  5. trupale
    Offline

    trupale Freak

    Registriert:
    4. Februar 2009
    Beiträge:
    230
    Zustimmungen:
    29
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Blackbox 500Sat

    Sve sam to vec probao ali dzaba.
     
    #4
  6. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Blackbox 500Sat

    OK.jesi li gledao unutra kondensatore da vidis da nije koji od njih pukao.Negje mora biti greska,jer inace bi box radio.?????
     
    #5
  7. trupale
    Offline

    trupale Freak

    Registriert:
    4. Februar 2009
    Beiträge:
    230
    Zustimmungen:
    29
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Blackbox 500Sat

    Otvarao sam ali vizuelno nista se ne vidi. kao sto sam naveo kada brzo ubacujem i izbacujem kabli za struju posle 5 puta upali se silica. Ali niti salje sliku to TV-a niti ima vezu sa DreamUp-om.
     
    #6
  8. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru Supporter

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.326
    Zustimmungen:
    1.259
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Blackbox 500Sat

    Probaj sa DreamUp-om stavi kvaku kod Use Network !!
     
    #7
  9. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Blackbox 500Sat

    @trupale
    Da li si uspio sta da napravis od boxa ili si ga vec sahranio u kantu za smece?????
     
    #8
  10. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Blackbox 500Sat

    probaj jos ovaj dreamup. on je za clonove. ako i ovo ne uspe onda samo kanta

    [DOWN]

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    [/DOWN]
     
    #9
    trupale gefällt das.
  11. trupale
    Offline

    trupale Freak

    Registriert:
    4. Februar 2009
    Beiträge:
    230
    Zustimmungen:
    29
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Blackbox 500Sat

    Sad sam ga skinuo i vidim da ja bas i taj i imam ver 1.3.3.4
    Ali izgleda da je u njemu nesto crklo inace ne bi se on ovako ponasao.
     
    #10
  12. plavisvabo
    Offline

    plavisvabo Freak

    Registriert:
    2. Februar 2009
    Beiträge:
    202
    Zustimmungen:
    48
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Blackbox 500Sat

    Nepati si toliko imasih kupiti za 40Eura!
     
    #11
  13. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Blackbox 500Sat

    @trupale
    poslao sam ti email....
     
    #12
  14. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.373
    Zustimmungen:
    1.163
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Blackbox 500Sat

    @plavisvabo
    pa daj koju adresu gde ih ima za 40€
     
    #13
  15. plavisvabo
    Offline

    plavisvabo Freak

    Registriert:
    2. Februar 2009
    Beiträge:
    202
    Zustimmungen:
    48
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Blackbox 500Sat

    evo

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    za 37,50Euro moras malo da pratis!
    poz
     
    #14

Diese Seite empfehlen