1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

automapa 5.5.3

Dieses Thema im Forum "NAWIGACJA" wurde erstellt von misiek1408, 15. August 2009.

  1. misiek1408
    Offline

    misiek1408 Newbie

    Registriert:
    15. August 2009
    Beiträge:
    7
    Zustimmungen:
    5
    Punkte für Erfolge:
    3
    AUTOMAPA 5.5.3
    EUROPA

    Wersja instalacyjna bez modyfikacji i dogrywania czegokolwiek:diablo:
    W środku znajduje się wszystko co potrzebne do uruchomienia na WinCE 5.0 oraz dokładna instrukcja instalacji "krok po kroku"
    Dodatkowo oddzielny katalog jest z dodatkowymi głosami
    Jest to najnowsza wersja 5.5.3 (711)

    Kod:

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?


    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #1
    welti, koelner67, peja78 und 2 anderen gefällt das.
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. peja78
    Offline

    peja78 Newbie

    Registriert:
    16. August 2009
    Beiträge:
    7
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Homepage:
    AW: automapa 5.5.3

    Czesc misiek!!

    Nie moge jeszcze wysylc PW, wiec pytam tu: nie wiesz jak to wgrac do VDO Dayton PN4000??

    Pozdro z Wolfenbüttel
     
    #2
    1 Person gefällt das.
  4. sigi06
    Offline

    sigi06 Chef Mod

    Registriert:
    7. September 2007
    Beiträge:
    2.161
    Zustimmungen:
    2.072
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    Ort:
    auf der Alb
    AW: automapa 5.5.3

    Hi!


    smiga na moim Lark Bird bez problemöw. Nawet taka dziure gdzie ja mieszkam tez jest. Fajne to. Dzieki....
     
    #3
    1 Person gefällt das.
  5. sigi06
    Offline

    sigi06 Chef Mod

    Registriert:
    7. September 2007
    Beiträge:
    2.161
    Zustimmungen:
    2.072
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    Ort:
    auf der Alb
    AW: automapa 5.5.3


    Hi!


    Ma ten VDO slot do kart SD. Jak ma to niema powodu zeby nie chodzilo, musi chodzic. Zröb tak jak napisal misiek i smiga.
    Zröb przy instalacji ze chcesz na Karte SD. I pözniej kopiuj jak napisane jest i masz.
     
    #4
    peja78 und (gelöschter Benutzer) gefällt das.
  6. peja78
    Offline

    peja78 Newbie

    Registriert:
    16. August 2009
    Beiträge:
    7
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Homepage:
    AW: automapa 5.5.3

    Ma SD Slota. Zassam i sprobuje ;)
     
    #5
    1 Person gefällt das.
  7. peja78
    Offline

    peja78 Newbie

    Registriert:
    16. August 2009
    Beiträge:
    7
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Homepage:
    AW: automapa 5.5.3

    misiek, sigi, jest tam mozliwosc ostrzegania przed radarami??
     
    #6
    1 Person gefällt das.
  8. peja78
    Offline

    peja78 Newbie

    Registriert:
    16. August 2009
    Beiträge:
    7
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Homepage:
    AW: automapa 5.5.3

    OK, zainstalowalem to na karte SD, skopiowalem to co trzeba tam gdzie trzeba, wsadzilem i nic sie nie dzieje :( Co robie nie tak??
    Pytanie: jak sie kopiuje "AutoMapa.amm i map.a" to te pliki juz tam sa. Trzeba je zastapic czy nie?? To samo z "wceAm".

    Moj numer GG to 12575022 jakby ktos chcial pomoc.
     
    Zuletzt bearbeitet: 17. August 2009
    #7
    1 Person gefällt das.
  9. peja78
    Offline

    peja78 Newbie

    Registriert:
    16. August 2009
    Beiträge:
    7
    Zustimmungen:
    6
    Punkte für Erfolge:
    0
    Homepage:
    AW: automapa 5.5.3

    Probuje, probuje i nic. Widocznie sie nie da.

    Ma ktos z was pojecie o co tutaj kaman??

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?



    Jak to ,qurczaki, zainstalowac? Mam troche pojecia o kompach, ale to to dla mnie za duzo i boje sie cos zepsuc.
     
    #8
    1 Person gefällt das.
  10. sigi06
    Offline

    sigi06 Chef Mod

    Registriert:
    7. September 2007
    Beiträge:
    2.161
    Zustimmungen:
    2.072
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    Ort:
    auf der Alb
    AW: automapa 5.5.3


    Hi!


    jak kopiowac? Najlepiej jak masz cos takiego jak SpeedCommander albo TotalCommander. Ja uzywam SpeedCommander. W jednym oknie masz to co kopiowac chcesz a drugie okno tam gdzie kopiowac chcesz.
    Po instalacji sa juz te pliki zainstalowane ale to sa orginalne i musisz te same pliki tylko crakowane skopiowac tam gdzie orginalne sa. Wyskoczy ci cos takiego ze te pliki sa juz ale klikujesz ze maja byc überschrieben-zastapic. Tak wceAM tez zastapic...
    Jak tak daleko jestes to pözniej wkladasz ta SD karte do slotu i chcesz cos zastartowac z tej Karty. Idziesz na SD karte i szukasz Automapa EU.exe.
    Klikujesz i powinno smigac.

    Zeby cos zepsuc na twoim VDO to tylko jak wymienias pliki w VDO. A ty tylko na SD karte kopiujesz te pliki. Jedno co moze sie stac to albo bedzie ci chodzic albo nie....


    To co wydzialem to niema takiej mozliwosci, moze jest gdzies schowane ale jeszcze tego niewidzialem....
     
    Zuletzt bearbeitet: 17. August 2009
    #9
    1 Person gefällt das.
  11. Pernod99
    Offline

    Pernod99 Newbie

    Registriert:
    21. September 2009
    Beiträge:
    4
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: automapa 5.5.3

    Hallo,

    hätte gerne auch AutoMapa 5.5.3 oder höher, mit Europa Karten, TTS in Deutsch.

    Oder ist dies nur für die polnischen Mitglieder gedacht :stop: ?


    Danke
     
    #10
  12. mactep
    Offline

    mactep Guest

    AW: automapa 5.5.3

    sonst wärs ja net im polnischen bereich :D
     
    #11
  13. sigi06
    Offline

    sigi06 Chef Mod

    Registriert:
    7. September 2007
    Beiträge:
    2.161
    Zustimmungen:
    2.072
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    Ort:
    auf der Alb
    AW: automapa 5.5.3


    Hi!

    nicht nur, Deutsch und English läuft auch....
     
    #12

Diese Seite empfehlen